25 anys de la marca “Ara Lleida”

Ara Lleida

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida és un ens de promoció turística creat l’any 1989 per a la gestió de l’oferta turística del conjunt de les comarques lleidatanes. La seva funció ha consistit des de la seva creació en la promoció dels atractius i productes turístics de tota la demarcació de Lleida, des d’una òptica integral, utilitzant les eines de comunicació i màrqueting per posicionar la marca “Ara Lleida” als diferents mercats.

L’any 2014 es compleixen els 25 anys de la constitució del Patronat, l’acte fundacional del qual va tenir lloc el 18 de juliol de 1989 a l’estany Gento (Pallars Jussà), amb representants de tots els consells comarcals i de les principals associacions i entitats dels sectors econòmic i turístic lleidatà.

Les comarques de Lleida lideren l’oferta de turisme actiu i d’esports d’aventura a tot l’Estat, amb més de 200 empreses turístiques, 11 centres d’hivern i una superfície esquiable de 460 km de pistes.

Durant aquests 25 anys de funcionament, el Patronat ha posicionat les terres de Lleida, de la plana a la muntanya i sota la marca “Ara Lleida”, com una destinació turística privilegiada i amable, on el visitant pot gaudir d’una gran oferta cultural, d’una gran varietat d’esports i d’activitats de turisme actiu i la celebració de diferents campionats del món (caiac, parapent, ala delta, piragüisme, etc.), amb una oferta de natura única, una rica i variada oferta gastronòmica autòctona i de qualitat i un turisme rural i una oferta d’allotjament d’alta qualitat.

Accés a la web de la marca