Agenda

4 de març de 2024
Presentació de la Jornada ‘Dona i càncer. La vulnerabilitat de la dona envers el càncer al món rural’
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Sala de premsa. Palau de la Diputació

La diputada d’Igualtat i Cooperació Internacional, Sandra Marco; l’alcalde de Soriguera i diputat, Josep Ramon Fondevilla; el president de l’Associació Contra el Càncer de Lleida, Sisco Maranges; la membre de la junta provincial i presidenta de l’Associació Contra el Càncer al Pallars Sobirà, Iolanda Mas, i la gerent de l’Associació, Eva Figuera, presentaran la Jornada ‘Dona i càncer. La vulnerabilitat de la dona envers el càncer al món rural’, que se celebrarà a la sala d’Actes de l’Ajuntament de Soriguera, al poble de Vilamur, el 9 de març.

Lliurament de premis del 33è Concurs Joves Cuiners “Àngel Moncusí” i Festa de la Gastronomia 2024
 • Hora: 18:30
 • Lloc: Mercat del Pla. Lleida

El vicepresident de la Diputació de Lleida, Agustí Jiménez, acompanyat del vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, participarà en l’acte de lliurament de premis del 33è Concurs Joves Cuiners “Àngel Moncusí” i Festa de la Gastronomia 2024, que tindrà lloc al Mercat del Pla de Lleida, sota l’organització d’Hostaleria de Lleida.

3 de març de 2024
Inauguració de les noves cessions d’obres pel Parc Escultòric ALMA Sculpture Park i actes de la Festa de l’Aigua d’Almacelles
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Parc Escultòric ALMA Sculpture Park. Almacelles

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, presidirà la inauguració de les noves cessions d’obres pel Parc Escultòric ALMA Sculpture Park d’Almacelles, així com del 44è Concurs de Sardanes Vila d’Almacelles, actes programats amb motiu de la celebració de la Festa de l’Aigua d’Almacelles.

Talarn serà rebut per l’alcalde, Joan Bosch, i pel regidor de Cultura, Josep Torres, a l’Ajuntament, on signarà al Llibre d’Honor.

Posteriorment, es desplaçaran fins al Parc Europa, on està situat el Parc Escultòric ALMA Sculpture Park, on faran la inauguració, acompanyats de la comissària d’ALMA Sculpture Park, Luisa Noriega.

Una vegada finalitzada la inauguració, assistiran a l’obertura del 44è Concurs de Sardanes Vila d’Almacelles.

19a Trobada gegantera a Pardinyes
 • Hora: 11:00
 • Lloc: AV Overpard. Lleida

La vicepresidenta, Sandra Castro, assistirà a la 19a Trobada Gegantera a Pardinyes, amb 13 colles convidades i la participació de la Colla Bastonera del Pla de l’Aigua i els Grallers de Lleida, que tindrà lloc davant el local de l’Associació de Veïns d’Overpard. La plantada de gegants i capgrossos serà a les 11.00 hores, i la cercavila a les 12.00 hores.

11è ‘Posa’t la Gorra’
 • Hora: 12:00
 • Lloc: Seu Vella. Lleida

El vicepresident de la Diputació, Agustí Jiménez, acompanyat de la diputada d’Igualtat i Cooperació Internacional, Sandra Marco, i del diputat Fermí Masot, participarà en els actes de celebració de l’onzena edició del ‘Posa’t la Gorra’, que tindrà lloc a la Seu Vella de Lleida, sota l’organització de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

L’acte comptarà amb la presència, entre d’altres, de la presidenta d’AFANOC, Maite Montañés; l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa; la delegada territorial del Govern a Lleida, Montse Bergés; el subdelegat del Govern espanyol a Lleida, José Crespín, i el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot.

Lliurament de premis del 32è Campionat de Catalunya de Bàsquet ACELL, per a persones amb discapacitat intel·lectual
 • Hora: 17:00
 • Lloc: Pavelló Primer d’Octubre. Balaguer

El diputat de Salut Pública i Esports, Òscar Martínez, participarà en el lliurament de premis del 32è Campionat de Catalunya de Bàsquet ACELL, per a persones amb discapacitat intel·lectual, que tindrà lloc al pavelló Primer d’Octubre de Balaguer, sota l’organització de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL).

L’acte comptarà també amb la participació de l’alcaldessa de Balaguer, Lorena González; la representant territorial de l’Esport a Lleida, Lourdes Ravetllat; la presidenta de la Junta Territorial de Lleida de la Federació ACELL, Anna Pàmies; representants de la Federació Catalana de Bàsquet; del Club Bàsquet Balaguer i del Club Esportiu Estel.

2 de març de 2024
8è aniversari de l’Associació Colors de Ponent
 • Hora: 12:00
 • Lloc: Pati de l’Antic Convent de Santa Clara (carrer de Lluís Besa, 7 de Lleida)

La diputada d’Igualtat i Cooperació Internacional, Sandra Marco, assistirà a la celebració del 8è aniversari de l’Associació Colors de Ponent, que tindrà lloc al pati de l’Antic Convent de Santa Clara.

Lliurament de les fotografies que formen part del calendari i l’exposició ‘La Força dels Esports’
 • Hora: 16:00
 • Lloc: INEFC Lleida

El diputat de Salut Pública i Esports, Òscar Martínez, lliurarà als responsables de l’INEF Lleida les fotografies que han format part del calendari de la Diputació per l’any 2023 i de l’exposició ‘La Força dels Esports.

L’acte tindrà lloc a les mateixes instal·lacions de l’INEF Lleida, al Complex de la Caparrella.

1 de març de 2024
Visita institucional a la 27a Fira del Vehicle d’Ocasió de Lleida. Lleida Ocasió
 • Hora: 12:00
 • Lloc: Pavelló 4. Fira de Lleida

El vicepresident Agustí Jiménez participarà en la visita institucional a la 27a Fira del Vehicle d’Ocasió de Lleida. Lleida Ocasió, que tindrà lloc al pavelló 4 de Fira de Lleida, i que restarà oberta entre l’1 i el 3 de març.

Roda de premsa de presentació de la 9a Fira de la República Catalana de Torrelameu
 • Hora: 13:15
 • Lloc: Sala de premsa. Palau de la Diputació

La vicepresidenta Sandra Castro; l’alcalde de Torrelameu, Carles Comes, i les organitzadores de la fira, Marta Rovira i Judit Mulet, participaran en la roda de premsa de presentació de la 9a Fira de la República Catalana de Torrelameu, que se celebrarà el dia 9 de març.