Agenda

26 de maig de 2022
1er Mercadet Escola d’Emprenedors dels Petits Empresaris de Ponent
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Plaça de la Catedral i Sala Alfred Perenya

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Carles Gibert; el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, i la representant del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià (CRP), Marina Massana, donaran la benvinguda als alumnes més petits a la primera edició del Mercadet Escola d’Emprenedors dels Petits Empresaris de Ponent que se celebrarà a la Plaça de la Catedral (mercadet) i a la sala Alfred Perenya (acte), organitzat conjuntament per GLOBALLEIDA, l’Àrea d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, el Departament d’Educació, l’IMO i el CRP.

 

Més de 220 alumnes de primària seran els principals protagonistes del Mercadet amb l’objectiu de comercialitzat els productes produïts per les empreses creades durant aquest curs escolar, resultat del treball pràctic en la  creació d’una empresa.

 

En acabar, es farà el lliurament de diplomes de cada grup a les paradetes.

Presentació de DVins, 8a Mostra de Vins i Caves de Proximitat d’Agramunt
 • Hora: 11:30
 • Lloc: Sala de premsa. Diputació de Lleida

La diputada Mercè Carulla; l’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernández; el president de l’Associació Festa, Gastronomia i Cultura, organitzadora de DVins, la Mostra de Vins i Caves de Proximitat, Jordi Figuera, i el responsable de comunicació de la Mostra de Vins, Josep Bertran, participaran en la roda de premsa de presentació de la 8a Mostra de Vins i Caves de Proximitat d’Agramunt, que se celebrarà el dia 28 de maig.

25 de maig de 2022
Primera formació grupal del programa de consolidació empresarial ‘Impulsa’t’
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Sala polivalent. Palau de la Diputació

El director del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Ramon Boixadera, acompanyat de la ponent Yolanda Tarango, encarregada d’impartir la primera formació grupal que abordarà la temàtica de ‘Competències per a un negoci eficaç’, donaran la benvinguda als representants de les 20 empreses que han estat seleccionades per participar en el programa Impulsa’t, que permetrà als participants adquirir les competències i coneixements necessaris per enfortir i consolidar l’empresa.

Acte de presentació de l’informe 2021 sobre l’impacte econòmic i social de la UdL
 • Hora: 12:30
 • Lloc: Sala de juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme del Campus de Cappont

El vicepresident primer, Jordi Latorre, i el diputat Carles Gibert assistiran a l’acte de presentació de l’informe 2021 sobre l’impacte econòmic i social de la UdL, que tindrà lloc a la sala de juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme del Campus de Cappont.

Recepció del Rodi Balàfia Volei
 • Hora: 18:00
 • Lloc: Sala polivalent. Palau de la Diputació

El president de la Diputació, Joan Talarn, rebrà els membres de l’equip Rodi Balàfia Volei que entre els passats 22 i 24 d’abril van aconseguir l’ascens a Superlliga 2 (l’avantsala del voleibol professional) en la fase d’ascens de Primera Nacional que es va celebrar a Marbella.

 

La delegació del club estarà encapçalada per la seva presidenta, Vanesa Ortega; el vicepresident, Miquel Àngel Jaray; el vocal i responsable de captació de patrocinis i de l’àrea social, Toni Ruiz; el director general de Rodi Motor Services, Josep Esteve; l’entrenador, Carlos Oca; els jugadors Ángel Martin, Leo Misere, Ramon González, Jassel Melero, Eddy Herrera, Unai Soto, Àngel Petit, Hèctor Ramírez i Sergi Mata, i el fisioterapeuta, Nando Castro.

 

La recepció tindrà lloc a la sala polivalent de la Diputació de Lleida i comptarà amb l’assistència dels diputats Jordi Verdú, Helena Martínez i Paco Cerdà.

24 de maig de 2022
Roda de premsa de presentació del festival de novel·la negra i criminal de Lleida ‘El Segre de Negre’
 • Hora: 11:30
 • Lloc: Aula Magna. IEI

La vicepresidenta de l’IEI, Estefania Rufach i la directora de Pagès Editors, Eulàlia pagès, participaran en la roda de premsa de presentació del festival de novel·la negra i criminal de Lleida ‘El Segre de Negre’, que se celebrarà els dies 3 i 4 de juny.

Presentació dels resultats del conveni de col·laboració 2021 entre el Patronat de Promoció Econòmica i l’Associació per al desenvolupament integral de la Vall del Corb
 • Hora: 12:00
 • Lloc: Castell de Ciutadilla

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i l’alcalde de Ciutadilla, Òscar Martínez, presentaran els resultats obtinguts fruit del conveni de col·laboració de l’anualitat 2021 entre el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i l’Associació per al desenvolupament integral de la Vall del Corb, que tenia com a objectiu principal contribuir a la dinamització econòmica de la Vall, la revitalització dels seus municipis i la preservació del seu patrimoni i paisatge.

 

L’acte de presentació–que es farà al Castell de Ciutadilla- comptarà també amb l’assistència de Natacha Filippi, membre de l’Associació Vall del Corb i responsable de projecte Territori de Vincles; l’alcalde de l’ajuntament de Sant Martí de Maldà i president del Consell comarcal de l’Urgell, Gerard Balcells; el responsable del projecte Territori de Vincles i Cooperativa La Boqueria, Ricard Grau, i el director del Patronat de Promoció Econòmica, Ramon Boixadera.

23 de maig de 2022
Roda de premsa de presentació de la nova imatge turística de l’Alta Ribagorça
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Sala de premsa. Diputació de Lleida

El vicepresident primer, Jordi Latorre, i la presidenta del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i alcaldessa de Vilaller, María José Erta, participaran en la roda de premsa de presentació de la nova imatge turística de l’Alta Ribagorça.

22 de maig de 2022
Cloenda de la Fira del Pa i el Cereal
 • Hora: 19:00
 • Lloc: Recinte firal. Plaça Universitat de Cervera

La diputada Mercè Carulla assistirà a l’acte de cloenda de la Fira del Pa i el Cereal, que se celebra al recinte firal de la plaça Universitat de Cervera entre els dies 21 i 22 de maig.

 

L’acte estarà presidit per la vicepresidenta primera del Parlament de Catalunya, Alba Vergés, i comptarà amb la participació de l’alcalde de Cervera, Joan Santacana.

Festa Major de Corbins
 • Hora: 11:15
 • Lloc: Corbins

El president de la Diputació, Joan Talarn, participarà en els actes de Festa Major de Corbins, acompanyat de l’alcalde del municipi i diputat, Jordi Verdú.

 

Concretament, assistirà a la benedicció dels pans beneïts en honor a la patrona, Santa Quitèria, la processió pels carrers del poble, la missa de Festa Major i la ballada de sardanes a la plaça del Fossar Vell