Agenda

17 de juliol de 2024
Reunió institucional i tècnica del G10
 • Hora: 16:00
 • Lloc: Cambra de Comerç de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, participarà en la reunió del G10, l’aliança institucional que impulsa la transformació econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, que tindrà lloc a la Cambra de Comerç de Lleida.

1a Trobada Agrària amb Productors Locals de Plusfresc
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Espai Sunka. Lleida

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, assistirà a la 1a Trobada Agrària amb Productors Locals de Plusfresc que organitza aquesta cadena de supermercats al seu centre, Espai SUNKA de Lleida.

Roda de premsa de presentació del 1er Night Trail Bocafoscant de la Guingueta d’Àneu
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Sala de premsa. Palau de la Diputació

La vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Sandra Castro; l’alcalde de la Guingueta d’Àneu, Jordi Pallé; la presidenta de l’Associació Esportiva Esport Femení Lleida, Carme Cabanillas; la representant d’Esport Femení Lleida, Núria Codina, i el representant de la secció de muntanya d’Espot Esquí Club, Josep Llobera, presentaran la primera edició de la Night Trail Bocafoscant que se celebrarà amb sortida i arribada a la Guingueta d’Àneu el 31 d’agost en una distància d’11,111 km.

En el decurs de la roda de premsa es presentarà també la taula rodona ‘Dones i esport de muntanya’, que tindrà lloc el mateix dia, a les 17.00 hores, a la seu de l’Ajuntament de la Guingueta d’Àneu.

La presentació tindrà lloc a la sala de premsa del Palau de la Diputació.

Acte institucional de les obres de modernització dels regadius dels Canals d’Urgell segons Conveni subscrit amb SEIASA
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Comunitat General de Regants del Canal d’Urgell

El diputat Fermí Masot assistirà a l’acte institucional d’inici de les obres de modernització dels regadius dels Canals d’Urgell segons conveni subscrit amb SEIASA, que tindrà lloc a la Comunitat General de Regants del Canal d’Urgell.

16 de juliol de 2024
Roda de premsa de presentació del 4t Festival Astronòmic Starlight i del 15è Festival de Contes de Tiurana
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Sala de premsa. Palau de la Diputació

El vicepresident de la Diputació de Lleida, Agustí Jiménez, i el tècnic de serveis, comunicació i promoció turística de l’Ajuntament de Tiurana, Lluís Isanta, presentaran el 4t Festival Astronòmic Starlight, que se celebrarà entre els dies 5 i 11 d’agost, i el 15è Festival de Contes, que tindrà lloc els dies 17 i 18 d’agost, ambdós al municipi de Tiurana.

Presentació del Campionat d’Espanya Sub 16 d’Atletisme
 • Hora: 11:30
 • Lloc: Regidoria d’Esports de la Paeria. Edifici Mercolleida

El diputat de Salut Pública i Esports, Òscar Martínez, participarà en la roda de premsa de presentació del Campionat d’Espanya sub16 d’Atletisme que se celebrarà els dies 20 i 21 de juliol a l’Estadi Municipal de les Basses.

 

La presentació -que tindrà lloc a la regidoria d’Esports de la Paeria, a l’Edifici Mercolleida- comptarà amb les intervencions de regidor d’Esports i de Cooperació de l’Ajuntament de Lleida, Jackson Quiñonez; la vicepresidenta de la Real Federación Española de Atletismo i presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich; el delegat territorial de la Federació Catalana d’Atletisme a Lleida, Juli Niubó; la representant territorial de l’Esport i l’Activitat Física a Lleida, Lourdes Ravetllat, i el president del Club Aldhara Lleida UA, Sebas Vidal.

15 de juliol de 2024
Pregó de la Festa Major de l’IEI
 • Hora: 19:00
 • Lloc: Pati de l'IEI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i la vicepresidenta de l’IEI, Estefania Rufach, presidiran el pregó de la Festa Major de l’IEI, que se celebra entre els dies 15 i 21 de juliol.

 

El pregó anirà a càrrec del redactor, guionista i presentador, Marc Andreu, i comptarà amb l’assistència dels vicepresidents Agustí Jiménez i Rosa Pujol; la delegada del Govern a Lleida, Solés Cabarasa; les diputades Núria palau i Rosalía Carnicé; els diputats Jordi Verdú, Manel Solé i Marc Solanes; la regidora de Cultura de la Paeria, Pilar Bosch; el director dels ST de Cultura a Lleida, Albert Turull; el director de l’IEI, Andreu Vázquez, i la directora de l’Organisme de Recaptació, Laura Sunyol.

 

Durant l’acte, en un dels laterals de l’escenari, l’artista Javi Morillas farà una pintura, el grup Neptú i Yung Rajola faran una actuació de música pop urbana, i Sandra Macià presentarà dansa contemporània.

14 de juliol de 2024
31è Mulla’t per l’esclerosi múltiple
 • Hora: 12:00
 • Lloc: Piscines municipals de Balàfia

La diputada d’Igualtat i Cooperació Internacional, Sandra Marco, assistirà a la 31a edició del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple 2024’, que se celebrarà, en més de 100 municipis de la demarcació de Lleida, el dia 14 de juliol, i que tindrà el seu acte central a les piscines municipals de Balàfia.

Concert inaugural del 43è Festival Internacional de Música de Cervera i a la 20a Fira de Lutiers de Cervera
 • Hora: 20:00
 • Lloc: Plaça de la Universitat. Cervera

El diputat Òscar Martínez participarà en la benvinguda del concert inaugural del 43è Festival Internacional de Música de Cervera i a la 20a Fira de Lutiers de Cervera, que se celebrarà a la Plaça de la Universitat de Cervera, sota l’organització de la Càtedra Cervera Emili Pujol.

 

El Festival Internacional de Música de Cervera se celebra entre els dies 14 i 20 de juliol.

Inauguració de l’adequació i ampliació de la làmina d’aigua de les piscines d’Algerri
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Psicines municipals d'Alguaire

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, presidirà la inauguració de l’adequació i ampliació de la làmina d’aigua de les piscines d’Algerri.

 

Talarn estarà acompanyat de l’alcalde d’Algerri i president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa.