Premis Millors Projectes Empresarials

Premis LO

Joan Reñé parlament Premis LO

La Diputació de Lleida treballa en la promoció de les nostres terres com a horitzó de qualitat per a noves inversions, per a la captació d’empreses tecnològiques i per a la potenciació de l’àrea de les terres de Lleida com a centre logístic internacional de mercaderies.

Paral·lelament, i amb l’objectiu d’esperonar l’emprenedoria i de donar suport a l’empresa consolidada, els Premis a nous projectes empresarials i empreses consolidades en l’àmbit de les terres de Lleida, són un referent dins del sector econòmic i industrial de Ponent.

Es tracta dels fins ara coneguts com a Premis LO, que en aquesta edició canvien de nom però continuen amb el mateix esperit d’incentivar els projectes empresarials que ajuden a crear un teixit empresarial fort a les terres de Lleida i alhora reconèixer empreses ja consolidades, que per la seva trajectòria i desenvolupament, puguin servir de model als nous emprenedors.

Es divideixen en diverses categories (Innovació, Jove emprenedor, Innovació empresarial, Responsabilitat social i Trajectòria empresarial) i són un merescut reconeixement a empresaris i emprenedors, l’activitat dels quals té un retorn directe a les persones i al territori, contribuint a la seva riquesa i al desenvolupament.

El jurat qualificador dels premis valora positivament els projectes empresarials plenament integrats en el territori, perquè són una de les bases d’assentament i atracció de població. Tots els premis, excepte el de Reconeixement a la Trajectòria Empresarial, estan dotats amb 2.750 euros.

Lleida, 12 de juliol de 2017

Convocatòria Premis als Millors Projectes Empresarials 2016

Lleida, 1 de desembre de 2015

Galeria fotogràfica Premiats, 1 desembre 2015

Lleida, 18 de desembre de 2014

Lleida, 17 de desembre de 2013

Lleida, 12 de desembre de 2012