GLOBALleida, una eina al servei del territori

3GLOBALLEIDA-Marca-BN2

3GLOBALLEIDA-Marca-BN1

GLOBALleida neix l’any 2009 amb la voluntat d’unir les iniciatives de promoció econòmica, emprenedoria, recerca i ocupació de Diputació de Lleida, Paeria, Cambres de Comerç i Universitat en un sol consorci.

En l’actual legislatura, de la mà de la Diputació de Lleida, l’ens ha pres definitivament la forma adequada per complir els objectius per als quals va ser ideat.

El primer i gran objectiu és donar servei a la totalitat del territori de Lleida per captar inversions, endegar projectes i destinar recursos al desenvolupament econòmic de les nostres comarques.

El segon gran objectiu és el de l’eficiència. Cal aconseguir més i millors resultats amb els recursos existents. GLOBALleida ha de ser un exemple d’aplicació racional i austera dels cabals públics i una important eina de detecció i cerca de fons privats.

Un tercer objectiu és que amb el projecte GLOBALleida, les nostres terres siguin un referent a Catalunya. L’exemple d’entesa de diferents institucions en favor del desenvolupament econòmic de tot un territori marca una fita sense precedents en l’àmbit català. Així, fins i tot els reptes més complicats els podem aconseguir si pensem més en el general que en el particular. En aquest sentit, quan els projectes territorials toquen de peus a terra i tenen consistència i potencial, les institucions han d’unificar esforços per rendibilitzar els punts en comú i col·laborar conjuntament.

Més informació sobre el projecte GLOBALleida