Actualitat
El vicepresident de la Diputació de Lleida i alcalde de Torre-serona, Agustí Jiménez, i el president de l’Associació de Micropobles de Catalunya i alcalde de Riner, Joan Solà, han participat aquest dimarts en la …
Llegir mésHan ofert al president de la Diputació, Joan Talarn, el títol de Copa del Rei assolit el passat mes de març a Jaén contra el Priego de Còrdova El president de la Diputació de Lleida, …
Llegir mésHo ha dit durant l’acte de commemoració de la caiguda de Lleida, l’11 de novembre del 1707, a mans de les tropes borbòniques a la guerra de Successió. Defensa la negociació i el pacte polític …
Llegir mésEl vicepresident de la Diputació de Lleida i diputat de Noves Tecnologies, Agustí Jiménez, s’ha reunit aquest divendres amb l’alcalde de Sant Guim de Freixenet, Francesc Lluch, per tal de consensuar el projecte executiu …
Llegir mésHo ha dit durant l’acte de celebració del 10è aniversari del Centre Saül Craviotto i d’homenatge als piragüistes olímpics lleidatans El vicepresident de la Diputació de Lleida, Agustí Jiménez, ha participat aquest dijous en …
Llegir mésUna iniciativa que té la finalitat de fomentar la cultura emprenedora en l’àmbit del sistema educatiu, despertar entre l’alumnat l’interès pel món de l’empresa i promoure iniciatives empresarials, mitjançant accions i activitats adreçades a …
Llegir mésEl president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha donat aquest dijous la benvinguda als assistents a la ‘Jornada sobre Inventari de fibrociment, catàleg de masies disseminades, carrerer municipal i les xarxes de …
Llegir mésEl Gastronòmic Fòrum Barcelona tanca les seves portes amb una gran afluència de visitants que han participat en les ponències, debats, monogràfics, concursos i demostracions culinàries que s’han organitzat. Un certamen centrat en el …
Llegir mésEl president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, s’ha reunit aquest dimecres amb el coordinador nacional d’Unió de Pagesos, Joan Caball, al despatx de Presidència del Palau de la Diputació. Durant la …
Llegir mésEl xef Joel Castanyé, del restaurant ‘La Boscana’ de Bellvís, amb estrella Michelin, ha mostrat la simplicitat i l’ús d’ingredients frescos i de proximitat que defineixen la cuina lleidatana amb l’elaboració i el tast d’un …
Llegir més