Sandra Castro i Bayona

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

És Llicenciada en Filologia anglesa per la Universitat de Lleida i Diplomada en Biblioteconomia i documentació per la Universitat de Barcelona. L’any  2005 va fer un Màster en Documentació Digital a la  Universitat Pompeu Fabra i el 2012 es va graduar en Informació i Documentació per la Universitat Oberta de Catalunya. Ha estat Bibliotecària a la Universitat de Lleida i a la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre maig de 2018 i juny de 2019, va ser cap en funcions de la Biblioteca de Cappont.

Delegada sindical a la Junta PAS-F des de maig de 2013 fins a 2019. També ha estat Presidenta de l’Associació Colors de Ponent i formadora en temes de diversitat sexual i de gènere. Va ser coordinadora executiva de l’11è “Congrés de convivència a la ciutat. Diversitat sexual i de gènere. Trencant fronteres i entrecreuant drets”.

Entre 2019-2023 va ser 3a tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes de la Paeria de Lleida. Actualment és regidora a la Paeria de Lleida i vicepresidenta de la Diputació de Lleida.