Agenda

5 de novembre de 2025
Sessió de conclusions del projecte ‘Transició Energètica i Territori’
  • Hora: 18:00
  • Lloc: Via telemàtica

El diputat Fermí Masot, participarà, via telemàtica, en la sessió de conclusions del projecte ‘Transició Energètica i Territori’, desprès de les jornades específiques del Solsonès (Centre d’Estudis Lacetans), Vallès Occidental (Fundació Bosch i Cardellach) i l’Alt Empordà (Institut d’Estudis Empordanesos).

4 de novembre de 2025
Acte de presentació de la ‘Guia Augusta’ en reconeixement dels millors restaurants de la cuina catalana
  • Hora: 10:30
  • Lloc: Espai Auditori del Gastronòmic Fòrum de Barcelona. Recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, participarà a l’acte de presentació de la ‘Guia Augusta’ en reconeixement dels millors restaurants de la cuina catalana, que tindrà lloc a l’Espai Auditori del Gastronòmic Fòrum de Barcelona, al Recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona.

Recepció a la gimnasta Àngela Mora Picó
  • Hora: 17:00
  • Lloc: Sala Viladrich. Palau de la Diputació

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat de la vicepresidenta, Sandra Castro, i el diputat Fermí Masot rebrà la gimnasta Àngela Mora Picó, que recentment ha guanyat la medalla d’or a l’International Friendship Competition celebrat a Oslo.

Inauguració del cicle de tardor ‘Gastronomia i ciència a l’IEI’
  • Hora: 18:00
  • Lloc: Aula Magna. IEI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; la vicepresidenta de l’IEI, Estefania Rufach, i el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, inauguraran el cicle de tardor ‘Gastronomia i Ciència a l’IEI’, que oferirà tres conferències al llarg del novembre.

 

La primera xerrada tindrà lloc després de la inauguració del cicle i es titula ‘Gastronomia química’, a càrrec de l’enginyer químic i autor del llibre ‘La Química a la Cuina’, Claudi Mans Teixidó.

3 de novembre de 2025
Roda de premsa de presentació de l’11a Mostra de Formatges Artesans de Ponent
  • Hora: 10:30
  • Lloc: Plusfresc Mollerussa. Avinguda de la Pau, 29. Mollerussa

El diputat de Salut i Esports, Òscar Martínez, l’alcalde del Palau d’Anglesola, Francesc Balcells; el responsable de Formatges Camps, Robert Camps, i el responsable de Comunicació de PlusFresc, Joan David Porté, participaran en la roda de premsa de presentació de l’11a Mostra de Formatges Artesans de Ponent, que se celebrarà el 9 de novembre, al pavelló municipal del Palau d’Anglesola.

 

La roda de premsa tindrà lloc a l’Avinguda de la Pau, 29; al Plusfresc de Mollerussa.

Programa ràdio SER en directe “Aquí Catalunya”
  • Hora: 10:00
  • Lloc: Recinte de Montjuïc de Fira Barcelona

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, participarà al programa ‘Aquí Catalunya’ de Cadena SER – Ràdio Lleida, en directe des del Gastronomic Forum de Barcelona, al Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. El programa, conduït per la periodista Marina Fernández, també comptarà amb la participació de la directora de Prodeca, Dèlia Perpiñà, el director del Patronat de Promoció Econòmica, Ramon Boixadera; representants de les diputacions de Barcelona i Girona; el president del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, Toni Frias; el xef lleidatà Mateu Blanch, i el director de RSC de Plusfresc Supermercats, Rafael Oncins, entre altres.

Roda de premsa de presentació de la Fira de la Perdiu de Vilanova de Meià
  • Hora: 11:00
  • Lloc: Sala de premsa. Palau de la Diputació

La diputada Estefania Rufach, i l’alcalde de Vilanova de Meià, Xavier Terré, presentaran una nova edició de la Fira de la Perdiu que se celebrarà el diumenge, 9 de novembre, al municipi de Vilanova de Meià.

La presentació tindrà lloc a la sala de premsa del Palau de la Diputació.

Inauguració del Gastronomic Forum de Barcelona
  • Hora: 12:00
  • Lloc: Recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, participarà a la inauguració oficial del Gastronomic Forum de Barcelona, que tindrà lloc al Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Presentació de la marca ‘Gust de Lleida’ al Gastronomic Forum de Barcelona
  • Hora: 13:00
  • Lloc: Recinte de Montjuïc de Fira Barcelona

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, presentarà la marca ‘Gust de Lleida’ en el marc del Gastronomic Forum de Barcelona, que tindrà lloc del 3 al 5 de novembre al Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. L’acte es desenvoluparà a l’espai ‘Rebost de Catalunya’ i comptarà amb un tast a càrrec Toni Alonso i Dani Miquel, de Bo de Shalom, i la presència de presidents dels consells comarcals del territori i de les DOP i IGP de la demarcació, entre altres autoritats.

Sopar de celebració del Gastronomic Forum de Barcelona
  • Hora: 21:00
  • Lloc: Recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, participarà al sopar de celebració del Gastronomic Forum de Barcelona, acompanyat del tècnic del Gust de Lleida Ricard Lega, i que es desenvoluparà al Restaurant Gaig de Barcelona (Nau Santa Marina, 5-7).