- Hora: 18:00
- Lloc: Via telemàtica
El diputat Fermí Masot, participarà, via telemàtica, en la sessió de conclusions del projecte ‘Transició Energètica i Territori’, desprès de les jornades específiques del Solsonès (Centre d’Estudis Lacetans), Vallès Occidental (Fundació Bosch i Cardellach) i l’Alt Empordà (Institut d’Estudis Empordanesos).
- Hora: 10:30
- Lloc: Espai Auditori del Gastronòmic Fòrum de Barcelona. Recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona
El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, participarà a l’acte de presentació de la ‘Guia Augusta’ en reconeixement dels millors restaurants de la cuina catalana, que tindrà lloc a l’Espai Auditori del Gastronòmic Fòrum de Barcelona, al Recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona.
- Hora: 17:00
- Lloc: Sala Viladrich. Palau de la Diputació
El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat de la vicepresidenta, Sandra Castro, i el diputat Fermí Masot rebrà la gimnasta Àngela Mora Picó, que recentment ha guanyat la medalla d’or a l’International Friendship Competition celebrat a Oslo.
- Hora: 18:00
- Lloc: Aula Magna. IEI
El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; la vicepresidenta de l’IEI, Estefania Rufach, i el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, inauguraran el cicle de tardor ‘Gastronomia i Ciència a l’IEI’, que oferirà tres conferències al llarg del novembre.
La primera xerrada tindrà lloc després de la inauguració del cicle i es titula ‘Gastronomia química’, a càrrec de l’enginyer químic i autor del llibre ‘La Química a la Cuina’, Claudi Mans Teixidó.
- Hora: 10:30
- Lloc: Plusfresc Mollerussa. Avinguda de la Pau, 29. Mollerussa
El diputat de Salut i Esports, Òscar Martínez, l’alcalde del Palau d’Anglesola, Francesc Balcells; el responsable de Formatges Camps, Robert Camps, i el responsable de Comunicació de PlusFresc, Joan David Porté, participaran en la roda de premsa de presentació de l’11a Mostra de Formatges Artesans de Ponent, que se celebrarà el 9 de novembre, al pavelló municipal del Palau d’Anglesola.
La roda de premsa tindrà lloc a l’Avinguda de la Pau, 29; al Plusfresc de Mollerussa.
- Hora: 10:00
- Lloc: Recinte de Montjuïc de Fira Barcelona
El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, participarà al programa ‘Aquí Catalunya’ de Cadena SER – Ràdio Lleida, en directe des del Gastronomic Forum de Barcelona, al Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. El programa, conduït per la periodista Marina Fernández, també comptarà amb la participació de la directora de Prodeca, Dèlia Perpiñà, el director del Patronat de Promoció Econòmica, Ramon Boixadera; representants de les diputacions de Barcelona i Girona; el president del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, Toni Frias; el xef lleidatà Mateu Blanch, i el director de RSC de Plusfresc Supermercats, Rafael Oncins, entre altres.
- Hora: 11:00
- Lloc: Sala de premsa. Palau de la Diputació
La diputada Estefania Rufach, i l’alcalde de Vilanova de Meià, Xavier Terré, presentaran una nova edició de la Fira de la Perdiu que se celebrarà el diumenge, 9 de novembre, al municipi de Vilanova de Meià.
La presentació tindrà lloc a la sala de premsa del Palau de la Diputació.
- Hora: 12:00
- Lloc: Recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.
El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, participarà a la inauguració oficial del Gastronomic Forum de Barcelona, que tindrà lloc al Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.
- Hora: 13:00
- Lloc: Recinte de Montjuïc de Fira Barcelona
El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, presentarà la marca ‘Gust de Lleida’ en el marc del Gastronomic Forum de Barcelona, que tindrà lloc del 3 al 5 de novembre al Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. L’acte es desenvoluparà a l’espai ‘Rebost de Catalunya’ i comptarà amb un tast a càrrec Toni Alonso i Dani Miquel, de Bo de Shalom, i la presència de presidents dels consells comarcals del territori i de les DOP i IGP de la demarcació, entre altres autoritats.
- Hora: 21:00
- Lloc: Recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.
El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, participarà al sopar de celebració del Gastronomic Forum de Barcelona, acompanyat del tècnic del Gust de Lleida Ricard Lega, i que es desenvoluparà al Restaurant Gaig de Barcelona (Nau Santa Marina, 5-7).
