- Hora: 18:00
- Lloc: Aula Magna. IEI
El director de l’IEI, Andreu Vàzquez, assistirà a la projecció del documental de Josep Alcover ‘Jordi Mir. Pompeufabrant Catalunya’, una aproximació insòlita a la figura de Pompeu Fabra.
- Hora: 20:00
- Lloc: Avinguda de Catalunya, 137. Alcarràs
El vicepresident de la Diputació de Lleida, Agustí Jiménez, acompanyat del diputat Jordi Verdú, participarà en l’acte d’inauguració de la nova oficina sindical d’Unió de Pagesos i Agroxarxa a Alcarràs, conjuntament amb la coordinadora nacional d’UP, Raquel Serrat; el coordinador comarcal del Segrià, Jordi Jové; i el gerent d’Agroxarxa, Jordi Gispert, i l’alcalde d’Alcarràs, Gerard Companys. També hi assistiran el coordinador territorial de la Plana de Lleida, Néstor Serra; el subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín; el director dels serveis territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), Jaume Feixa, i el cap de l’oficina comarcal del Segrià del DARP, Josep Jové.
- Hora: 10:30
- Lloc: Bellver de Cerdanya, Martinet i Lles de Cerdanya
El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, visitarà els ajuntaments de Bellver de Cerdanya, Martinet i Lles de Cerdanya.
Talarn visitarà, en primer lloc, el municipi de Bellver, on serà rebut per l’alcaldessa, Laia Serra, mantindrà una reunió de treball i veurà les obres d’estabilització del camí del Bac (10.30 hores).
Posteriorment (12.00 hores), arribarà a Martinet, on es trobarà amb l’alcaldessa, Roser Bombardó i membres de l’equip de govern i mantindrà una reunió de treball.
Finalment (16.00 hores), es desplaçarà fins a l’Ajuntament de Lles de Cerdanya, on es trobarà amb l’alcaldessa, Esther Castilla. Signarà al Llibre d’Honor i tractaran temes relacionats amb els accessos a les pistes d’esquí nòrdic, entre d’altres qüestions.
- Hora: 10:00
- Lloc: Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Lleida (C/ Lluís Companys, 1)
La diputada d’Igualtat i Cooperació Internacional, Sandra Marco, participarà en la mesa institucional del circuit territorial d’abordatge de violència masclista de Lleida (CTAVM), que tindrà lloc a la delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Lleida.
- Hora: 12:00
- Lloc: Pavelló Molí de l’Esquerrà. Balaguer
La diputada Estefania Rufach, participarà en el lliurament de mencions i diplomes de la Fira FER, del projecte Futurs Emprenedors Rurals, que tindrà lloc al pavelló Molí de l’Esquerrà de Balaguer, sota l’organització del Consorci GAL Noguera Segrià Nord i el Servei Educatiu de la Noguera.
- Hora: 10:00
- Lloc: UGT i CCOO. Lleida
- Hora: 10:00
- Lloc: Sala Polivalent. Palau de la Diputació
El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, donarà la benvinguda institucional en la jornada ‘Fotovoltaica i territori’, destinada a tècnics, polítics i entitats agrícoles, i que se celebrarà a la Sala Polivalent del Palau de la Diputació de Lleida.
La jornada comptarà amb la participació del cap d’àrea d’energies renovables de l’ICAEN, Francesc Vidal; l’assessora de Transformació de la Diputació de Lleida, Teresa Botargues, i el director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya, Pere Sala, entre altres.
- Hora: 12:00
- Lloc: Diputació de Barcelona
El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, participarà en la trobada de presidències de les diputacions catalanes que tindrà lloc a la Diputació de Barcelona.
Talarn estarà acompanyat de la presidenta de la Diputació de Barcelona i amfitriona, Lluïsa Moret; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó.
- Hora: 12:30
- Lloc: Aula Magna. IEI
La vicepresidenta de l’IEI, Estefania Rufach, i la directora de l’Associació Art 4 de Balaguer, Montse Cots, presentaran en roda de premsa el 12è Concurs de Cant Líric Germans Pla – Ciutat de Balaguer, que se celebrarà els dies 18 i 19 d’octubre a la capital de la Noguera.
- Hora: 18:00
- Lloc: Aula Magna. IEI
El director de l’IEI, Andreu Vàzquez, assistirà a la conferència del xef del restaurant La Boscana, Joel Castanyé, que ens convida a ‘Redescobrir el que sempre hi havia estat: la fruita en l’alta gastronomia’.