Fons i Llegats

Fons arqueològic

El fons arqueològic de la Diputació de Lleida, està constituït per 166.583 peces i fragments de procedència geogràfica diversa i cronologia molt àmplia. La majoria dels materials provenen de les comarques lleidatanes, amb una major presència del Segrià i la Noguera. Tanmateix, també hi ha materials de les províncies de Barcelona, Castelló, Còrdova, Girona, Osca, Màlaga, Terol i Saragossa, així com de l’estat francès, de l’argentina i de l’antic Sàhara espanyol.

El fons antic, està cedit al Museu de Lleida.

Es pot consultar un estudi del fons arqueològic en la següent publicació:

El fons arqueològic de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

o

Fons fotogràfic de patrimoni

Arxiu d’imatges d’elements patrimonials documentats durant la realització d’informes, prospeccions i excavacions efectuades des de finals de la  dècada dels anys setanta del segle XX.

Recull de premsa patrimonial

Recull de noticies publicades a la premsa local sobre diferents elements patrimonials i arxivades des d’inicis dels anys vuitanta del segle XX.

Llegat Lluís Díez-Coronel

Està format per un ampli fons bibliogràfic, documental i d’imatges de jaciments arqueològics i de patrimoni cultural sobretot de la província de Lleida.

a
a

Documentació consultable a través de prèvia petició i autorització de la instància genèrica, adreçada a la diputada de Serveis Tècnics: Aquí