Visita d’Enric Martí dies abans de la seva participació al Dakar 2014

ORIjoan_rene_i_enric_marti_001_editora_2_6189_0_1

ORIjoan_rene_i_enric_marti_002_editora_2_6189_1

El pilot de Sudanell participarà al Dakar 2014 amb la imatge corporativa d’Ara Lleida

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de l’equip del pilot lleidatà, Enric Martí, que participarà en l’edició d’enguany del Dakar que se celebra entre els dies del 5 al 18 de gener de 2014 per Argentina, Bolívia i Xile.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut i ha donat molts ànims al pilot de Sudanell que participarà al Dakar 2014 amb la imatge corporativa d’Ara Lleida. “Els darrers anys les comarques lleidatanes han tingut presència al Dakar gràcies a pilots lleidatans que han participat en aquesta cursa referent de la dificultat i el sacrifici”, ha indicat Reñé.

Aquesta serà la primera vegada que el pilot de Sudanell participa al Dakar i ho farà amb una moto de la marca catalana Gas Gas i l’equip d’assistència català JVO Racing de Barcelona.

Martí ha explicat que ha comptat amb molt suport i ha destacat els consells i recomanacions de dos pilots lleidatans que també han participat al Dakar en anys anteriors, com són el Jordi Esteve i el David Serra.

El pilot lleidatà assegura que no té por només respecte i molta il·lusió per participar en aquesta prova tan complicada. Ara que ha aconseguit ser un dels participants, el seu objectiu és poder acabar el Dakar.

El pilot ha participat en el Rally de Túnez-Líbia l’any 2008 on va acabar en vintena posició d’entre les 89 motos que hi van participar, també ha competit aquest 2013 al Meorzuga Rally acabant en la posició 22ena d’entre 82 participants.

Lleida, 18 de desembre de 2013

Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat