Visita dels dos pilots lleidatans que han participat en l’últim Dakar

ORIrecepcio_pilots_dakar-02_editora_2_5073_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut aquest dilluns els pilots lleidatans, David Serra i Robert Ibarz, que han participat en la present edició del Dakar 2012 , amb el suport de la marca ‘Ara Lleida’.

Durant la visita,que s’ha fet al despatx del President, Reñé ha felicitat els pilots per l’ànim i l’esforç que han demostrat i els ha encoratjat a no defallir en properes edicions. En aquest sentit, ha manifestat la voluntat de la Diputació de col•laborar en futures ocasions per tal de fer possible que Lleida també estigui present en aquesta cursa extrema del motor. Per la seva banda, els pilots d’Agramunt i Bellpuig han mostrat el seu desig per repetir l’experiència en la propera edició de la competició.

La recepció, que s’ha fet al despatx del President, també ha comptat amb l’assistència del president del Moto Club Segre, Lluís Capdevila; el Cap de Relacions Interdepartamentals, Antoni Fo, i el cap de Relacions amb el Món Local, Joan Eroles.

Es tracta de la primera participació d’Ibarz i el seu copilot Marc de Pablo al Dakar, que s’han estrenat al volant d’un bugui Polaris. Segons ha explicat el pilot d’Agramunt, van haver d’abandonar la cursa per la deshidratació del copilot a la desena etapa, quan només quedaven quatre buguis en competició dels 20 que havien iniciat l’aventura. “Portàvem una mitjana de descans de tres hores. A més, sortíem darrera dels camions i això ens impossibilitava poder avançar perquè teníem unes roderes de prop d’un metre, i el nostre vehicle no era l’adequat per passar en aquestes condicions”.

Per la seva banda, David Serra ha participat per primera vegada al Dakar pilotant una Honda CRE F450X AR12. L’experiència de Serra, en la modalitat de l’Off Road, en moltes carreres d’enduro, de rally TT i de motocròs no l’ha ajudat durant la cursa, ja que el de Bellpuig va haver d’abandonar a la tercera etapa per problemes tècnics. El pilot, que corria amb el suport de l’equip de Jordi Arcarons, ha explicat que les condicions de la cursa eren extremes i que una de les coses que més el van sorprendre és la temperatura que arribava a agafar la gasolina a 90 graus centígrads.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat