Visita de la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, a la Diputació

Visita_Consellera_Drets_Socials_03

Visita_Consellera_Drets_Socials_04

Visita_Consellera_Drets_Socials_01

Visita_Consellera_Drets_Socials_02

El president Joan Talarn i la consellera Violant Cervera assenyalen la importància de la col·laboració institucional per lluitar pel repoblament dels municipis assortint-los dels serveis necessaris

 

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha visitat aquest divendres la Diputació de Lleida, on ha estat rebuda pel president Joan Talarn.

 

Talarn ha rebut la consellera al despatx de Presidència, acompanyat de la diputada d’Igualtat i Cooperació Internacional, Helena Martínez, on han mantingut una reunió acompanyats del delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé; el director dels Serveis Territorials de Drets Socials, Joan Segura, i del cap de gabinet de la consellera, Marc Solanes.

 

Posteriorment, s’han traslladat a la Sala Viladrich, on la consellera ha signat al Llibre d’Honor, en un acte en què han participat els vicepresidents Jordi Latorre, Estefania Rufach i Ferran Accensi; les diputades Helena Martínez i Rosa Perelló, i el diputat Eloi Bergós.

 

Durant l’acte Talarn i Cervera han coincidit en assenyalar la importància de la col·laboració institucional per treballar en la lluita pel repoblament dels municipis assortint-los dels serveis necessaris.

 

Lleida, 26 de novembre de 2021

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat