Visita de la consellera d’Acció Exterior, Meritxell Serret, a la Diputació de Lleida

Visita_Serret_10

Visita_Serret_08

Visita_Serret_06

Visita_Serret_11

També ha viatjat la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, rebudes per una comitiva encapçalada pel president Joan Talarn

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha rebut aquest dimecres la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, a la Sala Viladrich, on ha signat al Llibre d’Honor de la institució provincial.

 

Talarn ha estat acompanyat de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; la delegada del Govern de la Generalitat a Lleida, Montse Bergés, i el secretari general del Departament d’Acció Exterior de la Generalitat, Bernat Costas, així com del vicepresident Agustí Jiménez; les diputades Rosa Perelló, Estefania Rufach i Sandra Marco, i els diputats Jordi Verdú i Fermí Masot.

 

Durant la trobada s’ha manifestat l’interès en potenciar la presència i la repercussió de Lleida a Europa, en tant que projecció de la seva imatge. Al mateix temps, s’ha posat sobre la taula la importància de l’obertura del túnel del Coll de l’Illa per la facilitat de comunicacions que suposarà entre les comarques de Lleida i les tarragonines.

 

Meritxell Serret i Noemí Llauradó han rebut, de part de la Diputació, el llibre ‘Una Terra d’Oli’.

 

Lleida, 18 d’octubre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat