Visita al municipi de Sant Guim de Freixenet per a la implantació de la fibra òptica

Sant Guim_fibra_04

Sant Guim_fibra_05

Sant Guim_fibra_01

El vicepresident i diputat de Noves Tecnologies, Agustí Jiménez, s’ha reunit amb l’alcalde, Francesc Lluch, per tal de consensuar el projecte executiu de desplegament de 3.565 metres lineals

 

El vicepresident de la Diputació de Lleida i diputat de Noves Tecnologies, Agustí Jiménez, s’ha reunit aquest divendres amb l’alcalde de Sant Guim de Freixenet, Francesc Lluch, per tal de consensuar el projecte executiu per al desplegament de la fibra òptica al municipi en dos trams, els que corresponen a Sant Guim-Castell de Santa Maria i Sant Guim de Freixenet poble, amb una extensió de fibra total de 3.565 metres lineals. A la reunió, de caràcter tècnic, hi ha participat el director de NT de la Diputació, Ivan Bertran.

 

Aquesta tasca es du a terme, de forma conjunta, des de l’Àrea de Noves Tecnologies de la Diputació de Lleida; els municipis i alcaldes i alcaldesses d’arreu del territori. En aquest sentit, es treballa en dos àmbits: un el de les infraestructures per al pas d’instal·lacions de fibra òptica al llarg de la xarxa de carreteres per arribar a tots els municipis de la província de Lleida, i per altra banda, el compromís per desplegar la infraestructura per al pas d’instal·lacions i d’estesa de xarxa troncal de fibra òptica.

 

Amb aquestes accions, Generalitat i la Diputació de Lleida fomenten el desplegament i la gestió coordinada d’infraestructures tecnològiques i de comunicacions electròniques que assegurin la igualtat d’oportunitats per a tots els territoris, ciutadania i empreses de Catalunya.

 

Lleida, 10 de novembre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat