Visita a les instal·lacions de l’empresa ICG Software a Torrefarrera

El president de la Diputació, Joan Talarn, i el vicepresident Jordi Latorre han encapçalat la delegació institucional

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del vicepresident Jordi Latorre, ha visitat aquest dijous el Grup tecnològic ICG Software, amb seu central a Torrefarrera, per conèixer l’activitat de l’empresa i el desenvolupament de les obres que el grup executa en aquest mateix municipi per tal d’acollir una nova divisió de negoci.

Talarn i Latorre –que han estat acompanyats del vicepresident Ferran Accensi i els diputats Jordi Verdú, Helena Martínez, Carles Gibert, Eloi Bergós i Francesc Sabanés– han estat rebuts pel president del Grup ICG, Andreu Pi, i la directora general de l’Àrea Financera i Acció Corporativa, Meritxell Pi, que els han presentat els nous projectes educatius Fundació ICG-ICGUniversity (Acció educativa i social), amb la creació d’un Centre d’innovació i tecnificació d’hostaleria a Lleida i nous projectes en la gestió intel·ligent de cobrament en efectiu.

La comitiva també ha pogut conèixer les novetats i tecnologia Cloud, ha visitat la sala de treball on es desenvolupa el software i l’Àrea Logística i el Servei Tècnic. Posteriorment, s’ha desplaçat fins a la seu de CashDro, on es fabriquen els equips de gestió intel·ligent d’efectiu i els punts de venda desatesos T-Quiosk.

El Grup ICG és un grup multinacional que fabrica solucions tecnològiques globals per a petites, mitjanes i grans empreses dels sectors d’hostaleria, hotel i retail, des del software Punt de Venda fins a la gestió centralitzada de cadenes i franquícies. Està format per set societats, entre les quals figura la seva filial nord-americana ICG Software Corporation, i compta amb diferents divisions de negoci (Solucions ICG, HioPOS i CashDro).

El grup destina un alt percentatge dels beneficis a R+D+I per tal d’oferir tecnologia d’última generació, i està present en més de 70 països dels cinc continents.

Torrefarrera, 27 de febrer de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat