Vilanova de Bellpuig celebra la 28a Festa Homenatge a la Gent Gran del municipi

Avis Albesa

Vilanova1

Vilanova2

Vilanova3

Reconeixement a 12 veïns i veïnes que han complert o compliran 80 anys enguany i també a quatre matrimonis que celebren les noces d’or. 

Albesa també ret homenatge a cinc avis i avies que enguany també superaran els 80 anys edat.

L’ajuntament de Vilanova de Bellpuig celebra avui al 28a festa homenatge a la gent gran del municipi. El consistori ha fet un reconeixement a 12 veïns i veïnes del municipi que han complert o compliran 80 anys enguany i també a quatre matrimonis que també celebren enguany les noces d’or.

La diputada Mercè Carulla ha acompanyat a l’alcaldessa Dolors Pascual en aquesta festa homenatge a la vellesa. Carulla ha destacat la importància de donar reconeixement a la gent gran dels municipis ja que “han aportat el seu granet de sorra a la construcció d’una societat més justa, més moderna i més digna”.

Carulla ha remarcat que gràcies a la saviesa dels més grans, fruit de l’experiència per haver viscut molts anys la vida, els converteix en un col·lectiu fonamental per mantenir l’equilibri i estabilitat a la nostra societat. “Són moltes les històries que s’han anat transmeten de pares a fills al llarg dels anys, deixant un bagatge força important i que s’acaba convertint el nostre llegat. Les persones grans sou el referent del que vàrem ser, del que som i del que serem; un referent de superació i de valors”

A l’homenatge d’avui també hi ha participat Joan Segura, director dels serveis territorials de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya a Lleida i Josep Buireu, president de la Llar Municipal de la Gent Gran de Vilanova de Bellpuig.

Paral·lelament Albesa també ha celebrat avui la seva festa homenatge a la vellesa. L’alcaldessa, Eugènia Puig-gròs, acompanyada Miquel Plensa, president del Consell Comarcal de la Noguera i Mercè Gamis, presidenta de l’Associació de la Gent gran d’Albesa ha donat reconeixement a cinc avis i avies que enguany també celebren 80 anys. La festa ha comptat amb una ballada de gegants i ha finalitzat amb un dinar popular i un concert per a tots els assistents.

Vilanova de Bellpuig, 8 de maig de 2022.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat