Unes 150 jugadores a la 5a edició de la jornada de futbol femení a Torrefarrera

Jornada_futbol_femeni_SLI

Presentació de la V Jornada de futbol femení

La Diputació de Lleida dóna suport a aquesta iniciativa que se celebrarà l’1 de maig i que la FCF organitza per cinquè any consecutiu

Amb l’objectiu de promocionar el futbol femení entre les nenes de 6 a 14 anys i ser un punt de trobada de les jugadores de futbol, Torrefarrera tornarà a acollir el proper 1 de maig una nova edició de la Jornada de futbol femení, organitzada per la Federació Catalana de Futbol (FCF).

Aquest 2017 serà el cinquè any consecutiu en què la FCF organitza aquesta jornada de futbol femení a les 14 delegacions territorials i la quarta en què la seu lleidatana serà Torrefarrera.

La jornada es realitza de manera simultània a les 14 delegacions de la FCF que són a Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, Terres de l’Ebre, Anoia, Osona, Bages-Berguedà-Cerdanya, Maresme, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Baix Llobregat i Penedès-Garraf.

La presentació de l’edició d’aquest any s’ha celebrat a la Diputació de Lleida amb la participació de la vicepresidenta primera, Rosa Perelló; de l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre; del representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, i del delegat de la Federació a Lleida, Jordi Terés.

La vicepresidenta Rosa Perelló ha mostrat el suport de la Diputacio de Lleida a la Federació Catalana de Futbol i, en concret, ha posat en valor el fet que es fomenti aquest esport entre les dones i afavoreixi la igualtat.

En aquest mateix sentit, l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, i el representant de l’Esport a Lleida, Joan Segura, han coincidit en la necessitat de visualitzar el futbol femení en la societat i han destacat la gran fita aconseguida per l’equip infantil del club AEM de Lleida guanyant la lliga masculina de la seva categoria.

El delegat territorial de la FCF, Jordi Terés, ha afirmat que s’està treballant molt pel futbol inclusiu i pel paper de la dona en l’esport. Les darreres dades indiquen que s’han doblat les llicències al futbol femení. Actualment, ja són unes 8.000 llicències a Catalunya que representen un 25% més que la resta de l’estat espanyol.

Pel que fa a la jornada, els tècnics de la FCF distribueixen les nenes en funció de les habilitats de cada jugadora per tal de gaudir i aprendre d’altres jugadores del seu nivell. S’esperen unes 150 participants a Torrefarrera.

La jornada es dividirà en dues parts. La primera de 9.30 a 12.30 hores on es distribuiran les participants per grups amb l’objectiu d’iniciar una sessió tècnica amb diferents estacions de joc per tal de treballar aspectes com el domini de la pilota, la tècnica individual, el xut a porteria, el llançament de faltes i penals, i el control i la passada.

A la segona part, de 12.30 a 14 hores, es programaran diferents partits amistosos entre les participants i les jugadores que integren els equips territorials femenins sub-12, sub-14 i sub-16.

Lleida, 24 d’abril de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat