Una nova edició del cicle “Castell serà de Nit 2015” per promocionar l’oferta cultural de les comarques de Lleida

Cicle_cultural_Castellsera_001_SLI

La Diputació de Lleida dóna suport a aquesta iniciativa que durant el mes d’agost programa una actuació musical setmanal

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació del Cicle Cultural “Castell serà de Nit 2015”, que se celebrarà de l’1 d’agost al 3 de setembre a Castellserà.
L’acte ha comptat amb la participació de la diputada Rosa Maria Mora; de l’alcalde de Castellserà, Marcel Pujol, i del regidor de Cultura, David Prades.

El Cicle Cultural “Castell serà de Nit 2015”, arriba aquest any a la tercera edició amb l’objectiu de consolidar-se com una de les alternatives d’oci de l’estiu i donar a conèixer la variada oferta cultural de les comarques lleidatanes.

La diputada Rosa Maria Mora ha assenyalat que aquest cicle és molt conegut a la comarca i s’ha convertit en un “referent a l’Urgell”. Mora ha afegit que la Diputació de Lleida hi col•labora amb esdeveniments com aquest perquè coincideixen amb l’objectiu de promocionar la cultura i els grups de la demarcació de Lleida.

Per la seva part, l’alcalde de Castellserà, Marcel Pujol, ha explicat que aquest any han volgut donar un nou impuls al cicle “Castell serà de Nit 2015”, que va néixer l’any 2013. “És una aposta per la cultura adreçada a un públic familiar”, ha afirmat.

Durant tots els dijous d’agost, a més del primer dissabte d’agost i el primer dijous de setembre, el municipi de Castellserà acollirà un concert, espectacle o actuació musical.

El regidor de Cultura, David Prades, ha indicat que la varietat d’estils musicals i el descobriment de nous talents i espectacles és la base sobre la qual han elaborat la programació d’aquest any.

El programa inclou la cloenda del XV curs de cant, els concerts de Viktorija Pilatovic Quartet, de VerdCel Duet. Homenatge a Ovidi, El Quartet de la Barítona amb Jordi Guixé, el concert d’arpa de Berta Puigdemasa Les Yeux Fermés o la instal•lació artística còmica i multidisciplinària Manneken Pis – Campi qui pugui.

L’any passat van assistir unes 200 persones de mitjana a cada concert o actuació.

Lleida, 28 de juliol de 2015

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat