Una nova edició de la “Nectarina Atlètica” Fruits de Ponent d’Alcarràs per promocionar fruita i esport

Nectarina_atletica_Alcarras_001_SLI

Nectarina_atletica_Alcarras_002_SLI

La Diputació de Lleida dóna suport a aquesta prova esportiva, que se celebrarà dissabte, 18 de juliol a Alcarràs

La Diputació de Lleida i Alcarràs tornen una any més a promoure la fruita dolça amb la 3a edició de la “Nectarina Atlètica” Fruits de Ponent d’Alcarràs, una de les primeres proves del territori que van establir l’horari nocturn per combatre la calor de l’estiu.

A la roda de premsa de presentació han assistit la vicepresidenta de l’IEI i portaveu del grup de CiU a la Diputació de Lleida, Rosa Pujol; l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra; el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcarràs, Jaume Bernis, i el president de Fruits de Ponent i patrocinador principal de la cursa, Sebastià Escarp.

La prova es disputarà dissabte 18 de juliol a les 20.30 hores i com en la darrera edició destinaran 1 euro de les inscripcions a una causa solidària, en aquest cas a l’Associació Contra el Càncer de Lleida, tal i com ha indicat l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra.

La vicepresidenta de l’IEI i portaveu del grup de CiU a la Diputació de Lleida, Rosa Pujol, ha explicat que aquest esdeveniment, que compta amb el suport de la institució, “dóna a conèixer un dels valors i dels majors tresors del Baix Segrià, com és la fruita”.

Per aquest motiu, un dels obsequis que es portaran els guanyadors de la cursa serà un lot de fruita.

Per tal d’aconseguir un major nombre de participants, paral•lelament a la cursa de 10 quilòmetres, se’n disputarà una de 5 quilòmetres. Una de les novetats d’aquest any ve de la mà de Fruits de Ponent, ja que el recorregut de la cursa de 5 quilòmetres passarà per dins de les instal•lacions de l’empresa, segons ha explicat el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcarràs, Jaume Bernis.

Per la seva part, el president de Fruits de Ponent i patrocinador principal de la cursa, Sebastià Escarp, ha explicat que fa anys que col•laboren amb diferents activitats del municipi d’Alcarràs i que ara afegeixen una més per tal que la fruita es posi tan de moda com les curses esportives.

Aquest any, els organitzadors preveuen superar els 500 participants de l’edició anterior.

Lleida, 2 de juliol de 2015

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat