Una delegació de premsa d’Israel, al Pirineu de Lleida des d’avui

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Periodistes dels principals mitjans escrits i digitals de l’estat hebreu realitzen aquests dies una estada pel Pirineu de Lleida en una acció organitzada per l’aerolínia Arkia i la Diputació de Lleida per donar a conèixer les terres de Lleida i el projecte “Perseguits i salvats” a Israel

En el marc de les accions de promoció a l’estat d’Israel dels vols xàrter entre Tel-Aviv i Lleida previstos per al mes de juny, la Diputació de Lleida i l’aerolínia Arkia han organitzat un viatge de premsa que s’inicia aquest dilluns amb visites a diferents indrets de les comarques del Pirineu de Lleida.

La delegació està integrada per periodistes dels principals mitjans escrits i digitals de l’Estat d’Israel. Es tracta de Yedioth Aharonot; Globes; Haaretz; Israel Today; Laischa; Walla.co.il; Mako.co.il, Ynet.co.il i Travel News Bulatin.

En representació d’aquestes capçaleres, aquest 9 professionals de la comunicació acompanyats també per la directora comercial d’Arkia, Orly Peleg, visitaran les terres de Lleida per conèixer més de prop el territori que abraça el projecte “Perseguits i salvats”, de recuperació de rutes i punts de fugida de l’Holocaust durant la segona Guerra Mundial que porta a terme la Diputació de Lleida. La senyalització de les rutes estarà enllestida al juny.

L’itinerari de visita per les comarques del Prepirineu i el Pirineu s’inicia avui al Pallars Jussà i l’Alta Ribagorça després de visitar el Congost de Mont-rebei; continuarà aquest dimarts per la Val d’Aran i el Pallars Sobirà; dimecres es previst un descens en ràfting pel riu Noguera Pallaresa abans de visitar l’Alt Urgell i donar per tancat el presstrip, el primer que la Diputació de Lleida organitza per a la premsa d’Israel.

S’intensifiquen les accions publicitàries

Per tal de donar a conèixer el territori de Lleida i les rutes “Perseguits i salvats”, es duran a terme accions de publicitat en els propis canals de comunicació i màrqueting d’Arkia a partir d’aquest mes de maig. La companyia disposa dels seus propis suports corporatius, com ara la revista que distribueix en els 757 vols que realitza. El primer vol xàrter Tel-Aviv-Lleida està previst per al 27 de juny.

Lleida, 12 de maig de 2014

Per a més informació: 
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat