Un festival que porta “cua”!

ORIcua_estiu_fondarella_editora_2_6475_0_1

 “Cua d’Estiu”, a Fondarella, a partir d’aquest divendres, dia 5, amb actuacions de vespre en jardins privats d’aquest poble del Pla d’Urgell

Inauguració a càrrec de l’actriu Mercè Arànega amb la interpretació de ‘Paraula de Dona’ i l’actuació de Wednesday Lips, entre la dotzena d’espectacles

El municipi de Fondarella celebrarà a partir d’aquest divendres, dia 5 de setembre, la tercera edició del festival d’espectacles de petit format “Cua d’Estiu 2014” amb espectacles de música i teatre en jardins de cases particulars, significades per la seva arquitectura de finals del segle XVIII i d’inicis del XIX- que s’obren al públic els dies del festival.

L’espectacle inaugural (10 de la nit) el protagonitzarà l’actriu Mercè Arànega amb la interpretació de ‘Paraula de dona’, basat en textos de Maria Aurèlia Capmany i Víctor Català.

Fins al dia 27 de setembre, tindran lloc una dotzena d’espectacles com el concert de Wednesday Lips i les actuacions d’Heura Gaya, Efímer o Crisi Perpètua.

“Cua d’Estiu” està organitzat per la companyia Teatre de Butxaca i la productora musical La Gata Roja, l’Ajuntament de Fondarella i compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Tots els espectacles són gratuïts. Adjuntem el programa per a més informació i una imatge d’un dels jardins on es faran les actuacions.

Lleida, 3 de setembre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol (606.041.875)
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat