Un centenar d’inscrits al curs sobre funcions de tresoreria als ens locals

Reñe_curs_tresoreria_003_SLI

La Diputació de Lleida acull la jornada de formació organitzada per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) sobre “Funcions de tresoreria de les entitats locals”

Reñe_curs_tresoreria_004_SLI

La Diputació de Lleida acull la jornada de formació organitzada per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) sobre “Funcions de tresoreria de les entitats locals”

La Diputació de Lleida acull aquesta formació organitzada per l’Associació Catalana de Municipis (ACM)

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha donat la benvinguda als assistents a la jornada de formació organitzada per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) sobre “Funcions de tresoreria de les entitats locals”.

El curs s’ha celebrat a la Sala Polivalent de la Diputació de Lleida i ha comptat amb un centenar d’inscrits, dels quals una cinquantena l’han seguit de forma presencial i una cinquantena més ho ha fet a través de videoconferència.

Reñé ha agraït a l’ACM la seva actitud per posar en valor i en comú les noves realitats que sobrevenen en l’àmbit legislatiu de les tresoreries municipals. “Aquesta realitat ha canviat molt els darrers anys i això requereix coneixements i adaptacions”, ha indicat.

L’encarregada d’inaugurar la jornada ha estat la professora titular de dret administratiu de la UAB, directora de la Càtedra Enric Prat de la Riba i  coordinadora del curs, Judith Gifreu.

Aquest curs és el darrer que s’inicia enguany a tot Catalunya, sobre les funcions de tresoreria a les entitats locals, després de 5 edicions amb molt bona acollida.

L’objectiu de la formació és que els interventors i tresorers de les administracions locals disposin de la informació i les eines necessàries per portar el dia a dia de les tasques de la tresoreria.

La formació està adreçada a secretaris-interventors i personal tècnic i administratiu de les entitats locals amb responsabilitats en matèria econòmico-financera i, especialment de tresoreria

Lleida, 7 d’octubre de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat