Trobada de Rosa Maria Perelló amb els alcaldes de l’Urgell per informar dels projectes de la Diputació al territori

Trobada_CCUrgell-WEB

Urgell_2-SLI

La reunió s’ha celebrat a la seu del Consell Comarcal i forma part del seguit de trobades que la corporació manté amb tots els representants municipals

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha presidit avui una trobada amb els alcaldes dels municipis de l’Urgell, que ha tingut com a escenari la seu del Consell Comarcal de l’Urgell, a Tàrrega.

Durant la reunió, Perelló ha informat als alcaldes de la situació de diferents projectes que està impulsant la corporació i que s’estan duent a terme al territori, com ara el desplegament de la fibra òptica, que s’està desenvolupant en cinc fases, el suport als projectes emmarcats dins el programa FEDER i la potenciació entre els ens municipals del servei de secretaris-interventors del Servei d’Assistència Tècnica (SAT).

La presidenta de la Diputació ha recordat la marcada vocació municipalista dels pressupostos per aquest 2019, materialitzada en un Pla de Dinamització Local amb oferirà unes bases àmplies per tal de prestar el màxim servei als municipis. De la mateixa manera, Rosa Maria Perelló ha aprofitat la trobada per conèixer de primera mà inquietuds dels alcaldes i les necessitats dels diferents pobles de l’Urgell.

La trobada d’avui s’emmarca en el seguit de reunions que la Diputació ve mantenint els diferents consells comarcals i els representants municipals.

Tàrrega, 30 de gener de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat