Trivago acredita les comarques de Lleida entre les 10 destinacions millors de tot l’estat per a la pràctica del turisme actiu

Ràfting. Parc Olímpic del Segre. La Seu d'Urgell (Alt Urgell)

Activitats Turisme

BTT parc del Segre

Les comarques de Lleida disposen aquesta temporada de 234 empreses distribuïdes pel conjunt de la demarcació

Trivago, el comparador de preus d’hotels en línia més gran del món en temps real, ha situat les comarques de Lleida entre les 10 millors destinacions de l’Estat espanyol per a la pràctica del turisme actiu. En aquest rànquing no s’estableix una prioritat entre les 10 destinacions classificades, sinó que s’enumeren per ordre alfabètic.

Trivago.es ha seleccionat les 10 millors destinacions per practicar el turisme actiu, tenint en compte tant la varietat de les activitats que s’ofereixen com la facilitat d’allotjament per als turistes. Entre les activitats que es poden practicar a les comarques lleidatanes destaca, entre d’altres, el ràfting, el senderisme amb referències explicites a les rutes del Cinquè Llac, les Rutes als Llacs de Colomers o be Carros de Foc i al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, així com també les rutes a cavall.

En un comunicat de premsa Trivago explica que “El Pirineu de Lleida és conegut sobretot pels esports d’hivern, però quan el fred s’acaba i comença el desgel destinacions com l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, el Pallars Jussà, la Cerdanya, el Solsonès o la Val d’Aran ofereixen molt bones alternatives per a la primavera com també per a l’estiu, amb activitats de senderisme, BTT o hípica”. També assenyala que hi ha una destinació de Lleida que destaca en els esports d’aventura i és el Pallars Sobirà, probablement el millor lloc d’Espanya per practicar el ràfting, entre d’altres modalitats com l’hidrospeed de riu, i on els més audaços poden practicar també descensos de barrancs o salt de pont.

Comparteixen el rànquing amb Lleida les destinacions turístiques d’Astúries, Cadis, Canàries, Cantàbria, Conca, el País Basc, Osca, Galícia i Mallorca.

En la seva nota de premsa destaca que el turisme actiu és un dels sectors que més han crescut a l’Estat espanyol en la darrera dècada, amb un increment molt important en el nombre d’empreses i d’activitats relacionades amb aquest sector des del punt de vista turístic.

Aquest rànquing establert per Trivago ratifica el lideratge que des de fa anys mantenen les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida en l’oferta de turisme actiu i esports d’aventura. Aquesta temporada 2015 ha començat amb 234 empreses, distribuïdes pel conjunt de les 13 comarques lleidatanes, les quals ofereixen una cinquantena d’activitats de terra, d’aire i d’aigua. Aquesta xifra representa un increment d’un 5 % respecte a l’oferta de l’inici de la campanya 2014, quan hi havia 223 empreses, i d’un 12 % respecte a les de l’any 2013. La temporada 2014 es va tancar amb la contractació d’uns 625.000 serveis, una xifra que va representar un creixement d’un 5 % més que l’any anterior. Per a aquesta nova temporada es preveu mantenir l’increment de l’activitat amb un augment del 6 % aproximadament en la contractació de serveis, la qual cosa voldria dir arribar a les 660.000 activitats contractades de terra, d’aire i d’aigua.

Trivago és el comparador de preus d’hotels en línia més gran del món, i compara en temps real les tarifes de més de 700.000 hotels en més de 200 webs de reserves d’arreu del planeta. D’altra banda, el cercador integra més de 140 milions d’opinions d’hotels i 14 milions de fotos que ajuden els usuaris a trobar el seu allotjament al millor preu. Més de 80 milions d’usuaris al mes hi troben el seu hotel ideal fent servir els diferents filtres i una mitjana d’estalvi d’uns 36 % en el preu de l’establiment.

Lleida, 4 juny de 2015

Enllaç amb la informació sobre les 10 millors destinacions de Turisme actiu.: http://checkin.trivago.es/2015/05/19/guia-turismo-activo-en-espana/

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat