Després de 2 anys de reunions telemàtiques a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19, s’han reprès les reunions presencials amb l’objectiu d’aportar eines per millorar la comunicació i la difusió dels serveis que s’ofereixen amb aquest programa que es planteja com un model d’emprenedoria
L’Epicentre de Tremp ha acollit, aquest divendres, una sessió formativa i de networking, en la qual els tècnics de promoció econòmica de la demarcació han participat amb l’objectiu de compartir experiències i generar sinergies.
Després de 2 anys de reunions telemàtiques a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19, s’han reprès les reunions presencials amb l’equip tècnic de Reempresa de Lleida.
Una sessió en la qual s’han aportat eines per millorar la comunicació i difusió dels serveis que s’ofereixen des de Reempresa, amb l’objectiu d’ajudar les persones emprenedores que volen agafar el relleu d’un negoci, i les persones cedents que busquen algú qui doni continuïtat a les seves empreses, per contribuir així al manteniment del teixit empresarial de la província de Lleida.
El procés de Reempresa contempla un alt grau de complexitat i requereix formació i experiència per poder donar un bon servei als usuaris. El Patronat de Promoció Econòmica, seguint amb l’impuls que ha de tenir la demarcació de Lleida perquè esdevingui un territori competitiu, sostenible i que posi en valor els seus recursos, i així atreure població i talent, treballa el Programa Reempresa de Catalunya, mitjançant la implantació del Marketplace de la Reempresa amb els 14 punts d’atenció al territori impulsats per GLOBALLEIDA, la delegació central de Lleida, i la participació de les àrees de Promoció Econòmica dels diferents consells comarcals desenvolupant el treball en xarxa. Un programa que es planteja com un model d’emprenedoria en el conjunt del territori.
Des de la posada en marxa del Centre de Reempresa de Catalunya al 2011 i fins al 31 de desembre de 2021, s’han cedit un total de 3.392 Reempreses d’èxit, que han suposat una inversió induïda de més de 162 milions d’euros i han permès mantenir més de 9.578 llocs de treball directes.
Des del 2017 els resultats a la demarcació de Lleida, han estat de 209 casos d’èxit, que han suposat salvaguardar 454 llocs de treball directes, amb una inversió induïda de 5,6 milions d’euros. Amb l’atenció, l’anàlisi i la publicació de 538 ofertes de cessió i l’atenció i l’acompanyament a 755 projectes de reemprenedoria.
Tremp, 18 de novembre de 2022
Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat