Transformació Econòmica

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Projectes, serveis i convocatòries del Patronat de Promoció Econòmica 

El patronat de Promoció Econòmica és l’ens que impulsa i executa les actuacions i projectes de promoció econòmica que la Diputació de Lleida desenvolupa en el conjunt de territori. Aportant recursos i accions que ajudin a municipis i comarques potenciant els diferents sectors econòmics i afavorint el reequilibri territorial. L’objectiu principal del Patronat és impulsar la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida , Pirineu i Aran, incidint en   la protecció del medi ambient, l’avenç cap a la societat del coneixement i la digitalització, tot afavorint la societat i els segments productius.

En aquest sentit, el Patronat gestiona projectes i serveis i atorga suport tècnic i econòmic al conjunt del món local, sector empresarial i entitats del conjunt del territori amb recursos propis i provinents de la UE.

Per posar-se en contacte amb el departament tècnic del Patronat de Promoció Econòmica i resoldre qüestions  pel que fa a Projectes Europeus, poden de demanar cita prèvia clicant el següent baner:

Serveis                          Projectes                          Convocatòries