Tot a punt per iniciar les obres del nou consultori mèdic de Linyola

Consultori_medic_linyola_01_SLI

La Diputació de Lleida ha donat el primer pas per iniciar les obres de construcció del nou consultori mèdic de Linyola

Consultori_medic_linyola_02_SLI

La Diputació de Lleida ha donat el primer pas per iniciar les obres de construcció del nou consultori mèdic de Linyola

La Diputació de Lleida aportarà 625.189 euros per la construcció del nou edifici

La Diputació de Lleida ha donat el primer pas per iniciar les obres de construcció del nou consultori mèdic de Linyola, que se situarà al carrer de Pons i Arola número 4, amb façana a la plaça del Planell de Linyola.

El diputat Antoni Villas, juntament amb l’alcalde de Linyola, Josep Capdevila, han signat aquest dijous l’acta de replanteig i posteriorment han visitat la parcel·la on es construirà l’edifici que acollirà el consultori mèdic de dues plantes.

L’obra, que començarà en unes setmanes, ha estat adjudicada a la UTE Ribalta i Fills SA i Serboniu SL per 625.189 euros i el termini d’execució es calcula que serà de 6 mesos.

La corporació lleidatana assumeix el cost de la construcció de l’edifici i l’Ajuntament de Linyola es farà càrrec del mobiliari i l’equipament.

L’edifici, que es construirà en la parcel·la que ocupava l’antic sindicat, disposarà de dues plantes i un altell. La planta baixa acollirà el consultori pròpiament dit amb la recepció, les sales d’espera, tres consultes per a metges, una d’infermeria i una sala de cures i tractaments. També s’hi ubicaran els lavabos, magatzem, vestidors, passadissos i comunicacions verticals i annexes.

A la primera planta, mes diàfana, s’hi distribuiran els espais destinats a les diferents activitats vinculades a salut pública i que inclouen una sala de recuperació en psicomotricitat per a gent gran, cursos de cura materno-infantil, preparacions als parts i altres, i també, lavabos adaptats per a discapacitats físics, annexes de neteja i una zona de magatzem i comunicacions verticals.

Finalment, a l’altell s’ubicaran les sales de màquines i instal·lacions.

Linyola, 5 de març de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat