Torrelameu presenta la segona edició del Festival de Contes i Espectacles al carrer Marrameu

Marrameu_WEB

Marrameu_SLI

El certamen se celebrarà aquest cap de setmana amb la tota mena d’espectacles, inclosos els que ens permetran descobrir la vessant més artística d’Aspros i de FEPCCAT

La Diputació de Lleida ha acollit aquest matí la presentació del segon Festival de Contes i Espectacles al carrer Marrameu, que se celebrarà a Torrelameu aquest cap de setmana.

L’acte ha comptat amb la participació del vicepresident quart de la Diputació, Jordi Latorre; de Carles Comes, alcalde de Torrelameu; de Pere Pàmpols, director del Festival; i de Gadi  Romero, membre de la organització. En la seva intervenció, Latorre ha destacat que el festival posa al damunt de la taula aspectes “molt interessants relacionats amb la cultura i el territori”, i ha precisat que compta “amb el factor diferencial que moltes de les companyies són de casa nostra”.

Tal com ha explicat Carles Comes, el Festival Marrameu és una festa “transversal” pensada per al públic familiar en la que es pot gaudir dels contes, titelles, les arts escèniques, el circ i el teatre. Al llarg dels dos dies, grans i petits tindran “espais per jugar amb jocs de fusta tradicionals i un espai de sorra, i també un espai de parades amb productes infantils de joguines, tèxtil, objectes, contes, etc.”. Tot plegat, ambientat en tres carrers i dos places de Torrelameu.

Pel que fa a la programació, cal destacar la proximitat dels espectacles i la presència de companyies de renom del territori, com La Remoreu, Xip Xap, Sac Espectacles, Centre de Titelles o l’Aula de Teatre, i també, segons ha explicat Pere Pàmpols, “la participació de companyies per als més petits vingudes des de Mallorca amb Canta’m un Conte”, que contaran contes en forma de cançons, contes de proximitat a càrrec de mestres, contes internacionals de la mà de la cultura russa, i també es podrà veure la vessant més artística de l’entitat Aspros i de FEPCCAT (Federació Catalana de Paràlisi Cerebral i etiologies similars), que faran palesa la seva capacitat de superació. Tampoc no cal oblidar l’espectacle per a adults ‘Delicatessen’, que es representarà dissabte al vespre. En total, seran 15 funcions entre les que oferiran 6 companyies professionals i les que aniran a càrrec de particulars i amateurs.

Tots els espectacles seran gratuïts i els horaris seran, el dissabte, de 17.00 a 22.00 hores, i el diumenge, de 10.15 a 13.00 i de 17.00 a 21.00 hores.

 

Lleida, 31 de maig de 2018

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat