Torrefarrera, seu lleidatana de la Jornada de Futbol Femení per tercer any consecutiu

Perello_Jornada_futbol_femeni_Torrefarrera_SLI

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la Jornada de Futbol Femení

 

La Diputació de Lleida dóna suport a aquesta iniciativa que se celebrarà el 16 de maig simultàniament a 14 municipis catalans[/destacat]

El municipi de Torrefarrera serà un any més una de les 14 seus de la Jornada de Futbol Femení 2016, que la Federació Catalana de Futbol celebrarà el pròxim dilluns 16 de maig de manera simultània a diferents punts de Catalunya.

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació d’aquesta  jornada amb la participació de la vicepresidenta primera, Rosa Perelló; del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Torrefarrera, Albert Roig; del representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, i del delegat de la Federació Catalana de Futbol (FCF) a Lleida, Jordi Terés.

La vicepresidenta primera, Rosa Perelló, ha destacat el suport total de la Diputació a iniciatives com aquesta que promocionen l’esport i ha destacat la implicació de la Federació Catalana de Futbol amb el territori organitzant aquestes jornades arreu de Catalunya.

Per la seva part, el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, ha explicat que fa molts anys que es treballa per potenciar i visualitzar l’esport femení i la FCF contribueix de forma directa amb l’organització d’esdeveniments com aquest que el dinamitzen i promocionen en favor de la igualtat.

Aquest serà el quart any consecutiu en què la FCF organitza aquesta Jornada de Futbol Femení a les 14 delegacions, i la tercera consecutiva en què la seu lleidatana és Torrefarrera. L’objectiu de la mateixa és promocionar el futbol femení i aglutinar totes aquelles jugadores que formen part d’un club i que volen perfeccionar el seu nivell. A la jornada hi poden participar nenes i noies amb edats compreses entre els 6 i els 16 anys.

En les anteriors edicions de la Jornada de Futbol Femení, es va comptar amb la participació de gairebé 2.000 noies arreu de Catalunya, i enguany s’espera poder seguir amb aquest alt índex de participació. En el cas de Torrefarrera, s’esperen entre 150 i 180 nenes, segons ha explicat el delegat de la Federació Catalana de Futbol (FCF) a Lleida, Jordi Terés, qui ha destacat que jornades com aquesta ajuden a promocionar l’esport femení.

De fet, el 30% de les llicències de futbol femení es troben a Catalunya. A Lleida s’ha passat de 150 llicències a 500 en els darrers 10 anys, tal i com ha indicat Terés.

Cada delegació de la FCF, tant provincial com comarcal, organitzarà una jornada en alguna població de la seva demarcació. Les delegacions que acolliran aquesta activitat seran les de Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, Terres de l’Ebre, Anoia, Osona, Bages-Berguedà-Cerdanya, Maresme, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Baix Llobregat i Penedès-Garraf.

La Jornada de Futbol Femení es dividirà en dues parts:

  • De 9.30 a 12.30 hores, es farà la benvinguda i distribució dels participants per grups amb l’objectiu d’iniciar una sessió tècnica amb diferents estacions de joc on es treballaran aspectes com el domini de la pilota, la tècnica individual, el xut a porteria, el llançament de faltes i penals, el control i la passada.
  • De 12.30 a 14.00 hores, es programaran diferents partits amistosos entre les participants i les jugadores que integren els equips territorials femenins sub 12, sub 14 i sub 16.

Lleida, 2 de maig de 2016

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat