Torrefarrera, seu de la Jornada de Futbol Femení amb el suport de la Diputació

Fútbol Femení Torrefarrera

La localitat del Segrià serà l’1 de maig la seu de la III Jornada de Futbol Femení 2015, que se celebra simultàniament a 14 municipis catalans

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la Jornada de Futbol Femení 2015, que la Federació Catalana de Futbol celebrarà divendres 1 de maig a Torrefarrera i, de manera simultània, a 13 municipis d’altres demarcacions de Catalunya.

L’acte ha comptat amb la presència de la vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol; el delegat de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Jordi Terés; l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, i el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura.

Rosa Pujol ha destacat el suport total de la Diputació a iniciatives que, com aquesta, recolzen l’esport femení, i ha remarcat que l’objectiu és atraure cap al futbol “nenes d’entre 6 i 16 anys que normalment no en són practicants” i esdevenir així “un punt de trobada per a aquestes jugadores”.

Aquest serà el tercer any consecutiu en què la FCF organitza aquesta Jornada de Futbol Femení a les 14 delegacions, i la segona consecutiva en què la seu lleidatana és Torrefarrera. L’objectiu de la mateixa és promocionar el futbol femení i aglutinar totes aquelles jugadores que formen part d’un club i que volen perfeccionar el seu nivell. A la jornada hi poden participar nenes i noies amb edats compreses entre els 6 i els 16 anys.

En les anteriors edicions de la Jornada de Futbol Femení, es va comptar amb la participació de gairebé 2.000 noies arreu de Catalunya, i enguany s’espera poder seguir amb aquest alt índex de participació. En el cas de Torrefarrera, s’espera que siguin entre 120 i 130 les nenes que hi siguin presents.

L’horari d’activitats de la Jornada de Futbol Femení inclou, de 9.30 a 12.30 hores, la benvinguda i distribució dels participants per grups i una sessió tècnica amb diferents estacions de joc on es treballaran aspectes com el domini de la pilota, la tècnica individual, el xut a porteria, el llançament de faltes i penals, el control i la passada, etc.; i de 12.30 a 14.00 hores, partits amistosos entre les participants i les jugadores que integren els equips territorials femenins sub 12, sub 14 i sub 16.

Lleida, 20 d’abril de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat