Tornada a l’escola

Motxilles_penjades_001

La Diputació de Lleida ha col·laborat en la millora de llars d’infants i escoles com Sant Blai d’Algerri, El Jardí de la mainada de Soses o la pavimentació de la pista del pati de l’escola de La Coma i la Pedra, entre d’altres

 La Diputació de Lleida ha destinat en el que portem d’any 191.000 euros a diferents municipis de la demarcació perquè millorin els equipaments de les llars d’infants o les escoles municipals.

En total, una desena de consistoris realitzaran fins a una dotzena d’actuacions en aquests equipaments gràcies als ajuts que la Diputació de Lleida destina al món local. Les quantitats atorgades oscil·len entre els 4.000 i els 50.000 euros depenent de l’actuació a realitzar.

Alguns dels consistoris que milloraran o han millorat els equipaments escolars són Algerri, per l’adaptació i millora de l’escola Sant Blai; Soses, per la rehabilitació de la llar d’infants municipal El Jardí de la mainada; La Coma i la Pedra, per la pavimentació de la pista del pati de l’escola, o Vilagrassa, per l’adequació del vial d’accés al centre educatiu i altres equipaments, entre altres.

Aquests ajuts se sumen als 16,8 M€ que la Diputació de Lleida ha aportat els darrers 5 anys per ajudar les famílies a assumir les despeses en l’àmbit escolar a través de diferents línies de subvencions per al transport escolar no obligatori, per al menjador i per a les escoles bressol dels alumnes dels municipis de Lleida.

Lleida, 13 de setembre de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat