“Terres de rapinyaires”, un joc de cartes didàctic fet amb la col·laboració de la Diputació de Lleida

ORIpresentacio_joc_rapinyaires_001_editora_2_5765_0_1

 La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació del projecte “Terres de rapinyaires”, un joc de cartes didàctic de l’Associació per la Salvaguarda de la Biodiversitat i la NaturaLa Sabina”, que s’ha editat amb la col·laboració de la corporació.

A la presentació hi ha participat la diputada Josefina Bernades; la presidenta de l’Associació La Sabina, Florinda Vidal; el tresorer de l’associació, Ramon Orpinell, i l’autor del joc, Steve West.

El joc de cartes “Terres de rapinyaires” vol conscienciar tothom sobre la riquesa de les Terres de Lleida en rapinyaires, la bellesa d’aquestes aus i la seva fragilitat en el nostre món d’avui dia.

En aquest sentit, la diputada Josefina Bernades ha explicat que es tracta d’una molt bona iniciativa per conèixer el món dels ocells i que els més petits puguin aprendre mentre es diverteixen.

L’autor del joc, Steve West, ha indicat que el joc està format per 42 cartes i recull les característiques de 36 espècies d’ocells.

Mitjançant el joc divertit i apte per totes les edats, els jugadors aprenen sobre la identificació, migració, característiques físiques, poblacions i altres dades d’interès d’aquestes aus.

El joc, del que s’han editat 2.000 exemplars, es distribuirà per centres escolars de les comarques del Segrià, les Garrigues, l’Urgell i la Noguera, així com a través de la seu de La Sabina a Montsonís.

Lleida, 26 de febrer de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat