Térmens celebra la 14a Trobada de la Gent Gran de la Noguera

TrobadaGentGranTérmens_4-SLI

TrobadaGentGranTérmens_1-WEB

Rosa M. Perelló ha presidit la celebració, que ha tingut lloc al Poliesportiu de Térmens amb l’assistència d’unes 400 persones de tota la comarca[/detacat]
La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha presidit aquest dissabte la 14a Trobada de la Gent Gran de la Noguera, celebrada a Térmens.
Perelló, que ha estat acompanyada del vicepresident quart de la Diputació, Eloi Bergós, ha arribat al Poliesportiu de Térmens, on ha estat rebuda per Concepció Cañadell, alcaldessa de Térmens i presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Joan Santacana, director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat a Lleida, per la resta de la corporació municipal i consellers comarcals, a més de presidents i presidentes de les llars de jubilats de la comarca.
La trobada ha estat organitzada pel Consell Comarcal de la Noguera, l’Ajuntament de Térmens i els Serveis Socials de la Noguera, i ha comptat amb la participació de la colla gegantera de Penelles i amb l’assistència d’unes 400 persones.
Térmens, 30 de març de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat