Tercera sessió del cicle “Va de Networking” organitzada pel Punt d’Atenció Globalleida del Segrià Sud i el Municipi de Lleida

Networking_02

Networking_03

Networking_01

Una iniciativa impulsada per l’Àrea d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida a través dels Punts d’Atenció GlobaLleida, que té com a objectiu establir sinergies entre nous projectes creats i empreses ja consolidades al territori amb ganes de descobrir noves idees i maneres de fer

El diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, acompanyat de la regidora de la Paeria de Lleida, Pilar Bosch i, el director del Patronat de Promoció Econòmica, Ramon Boixadera, ha presentat i ha donat la benvinguda als participants a la tercera sessió del cicle “Va de Networking” 2023, organitzada pels Punts d’Atenció Globalleida Segrià Sud i Municipi de Lleida.

El cicle Va de Networking 2023 que va arrencar el passat mes de juny, amb les sessions organitzades pels PAG Segrià Nord i Noguera a Torrefarrera i pels PAG Garrigues i Pla d’Urgell a Les Borges Blanques, és una iniciativa impulsada per l’Àrea d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida en col·laboració amb els Punts d’Atenció Globalleida implicats en cada esdeveniment, que té com a objectiu establir sinergies entre nous projectes creats i empreses ja consolidades al territori amb ganes de descobrir noves idees i maneres de fer.

Aquest cicle està organitzat  en  7 sessions de Networking dividits en diferents àmbits Territorials que apleguen tota la demarcació de Lleida. A més per cloure el cicle, s’organitzaran dos sessions de Networking finals. Una al Pirineu i una a la Plana, que es realitzaran al novembre, i que aglutinaran en dos grans networkings, a tots als participants de les 7 sessions anteriors.

Durant les sessions de treball, dinamitzades per Tàctica 360, es combinen els marcs teòrics amb pràctiques vivencials, exemplificant el que s’explica, fent intervenir diferents circuits alhora (visual, auditiu i emocional).

En la seva intervenció, Jordi Verdú, ha destacat que aquestes jornades suposen també una oportunitat més per treballar en xarxa i en col·laboració amb les diferents entitats de promoció econòmica del conjunt del territori, i “aprofito per posar en valor aquest cicle formatiu de networking que s’ha celebrat avui, com un clar exemple dels beneficis de treballar en xarxa.

A través de la xarxa de Punts d’Atenció GlobalLleida i el nostre catàleg de serveis, estem donant suport actiu a les empreses. Aquests Punts són portals d’accés a serveis especialitzats que poden ajudar a les empreses del conjunt del territori a créixer, innovar i competir, tant a nivell local com a nivell global.

A través de la xarxa, no només estem fomentant la creació d’empreses, sinó que també estem compromesos a donar-los-hi les eines necessàries per tenir èxit en un món empresarial cada vegada més competitiu.

Lleida, 14 de setembre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat