Tast de varietats autòctones recuperades a la II Mostra de Vins i Caves de proximitat d’Agramunt

ORIfoto_marxa_vi-1_editora_2_6375_0_1

D Vins ofereix enguany tant una aplicació per a tauletes i mòbils com una web en diferents idiomes per atraure públic estranger

El proper dissabte 31 de maig Agramunt acull la segona edició de D Vins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat, amb més força després de traduir en diferents idiomes el seu nou portal web i crear una aplicació per dispositius mòbils i tauletes Android. El Passeig del Sió serà l’enclavament de la fira, un espai emblemàtic de la vila que ofereix un ambient únic.

Una de les novetats més destacades serà el tast, per part de l’enòleg Ramon Cerdà, de varietats autòctones recuperades. Així mateix, hi hauran tres tasts més. Els visitants també podran degustar els productes de proximitat d’una vintena de bodegues, cellers i elaboradors de vi, setze dels quals provinents de la DO Costers del Segre. D’altra banda, onze expositors gastronòmics de la zona completaran l’àmplia oferta d’aquest any i acompanyaran el centenar de vins i caves presents a la Mostra.

L’acte de presentació, celebrat avui a la Diputació, ha comptat amb la participació de la vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Rosa M. Perelló; l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé; el president de l’Associació Festa, Gastronomia i Cultura, Jordi Figuera; l’enòleg Ramon Cerdà, i l’artista creadora del cartell i la imatge, Olga Cortadelles.

Perelló ha encoratjat a visitar la mostra i ha aprofitat l’oportunitat per “convidar a tothom a gaudir també dels espais turístics i culturals que té Agramunt”.

Bernat Solé s’ha mostrat “satisfet per poder presentar aquesta segona edició, la qual cosa significa que la llavor que es va posar l’any passat ha tingut els seus fruits”.

Per la seva banda, Figuera ha previst que, en aquesta edició, “es pugui superar l’alta xifra del 2013, on es van fer més de 4.500 degustacions”.

Tots els assistents podran adquirir els seus tiquets per 5 euros, que equivalen a cinc consumicions, de vi o gastronòmiques, i una copa de vidre.

Lleida, 29 de maig de 2014

Per a més informació:
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat