Tàrrega celebra el centenari de la Societat Ateneu amb el Rèquiem de Mozart i el suport de l’IEI

RèquiemTàrrega_2-SLI

El Teatre Ateneu de la capital de l’Urgell ha acollit un concert signat per l’Orfeó Lleidatà i l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida Tàrrega ha celebrat aquest vespre el centenari de la fundació de la Societat Ateneu. Ho ha fet amb un concert del Rèquiem de Mozart a càrrec de l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida i de l’Orfeó Lleidatà, un espectacle que és fruit d’una iniciativa de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i que ha tingut com a escenari el Teatre Ateneu de la capital de l’Urgell.
El concert d’avui ha comptat amb la presència de la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, del vicepresident quart, Eloi Bergós, a més d’Antoni Tàcies, president de l’Ateneu de Tàrrega, dels membres de la junta d’aquesta entitat, i dels familiars de Lluís Virgili, entre d’altres.
El de Tàrrega era el segon dels dos concerts del Rèquiem de Mozart que han ofert aquestes dos formacions musicals amb el suport de l’IEI. El primer es va celebrar ahir dissabte al Teatre de La Llotja de Lleida i va servir retre homenatge a qui fou el director més emblemàtic de l’Orfeó, Lluís Virgili. El Rèquiem ha posat damunt de l’escenari 35 músics de l’Orquestra Julià Carbonell i una seixantena de cantaires de l’Orfeó Lleidatà, a més dels solistes Marta Garcia Cadena (soprano), Marta Infante (mezzosoprano), Eduard Mas (tenor) i Néstor Pindado (baix), tot plegat sota la direcció de Pedro Pardo.

Tàrrega, 3 de març de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat