Tàrrega ampliarà el CEI amb el suport de la Diputació

CEI Tarrega

El consistori ha pressupostat l’obra en 580.000 euros per crear 7 espais més per a empreses a l’espai de Cal Trepat

La Diputació de Lleida col·laborarà amb l’Ajuntament de Tàrrega per ampliar el viver d’empreses, ubicat al complex de Cal Trepat, atès que ja presenta plena ocupació en els 7 espais que disposa per acollir empreses.

El consistori ha pressupostat l’obra en 580.000 euros, dels quals un 50% se sufragarà mitjançant ajuts del programa europeu FEDER. La resta de la inversió l’aportaran l’Ajuntament i la Diputació.

L’ampliació permetrà que el CEI Tàrrega compti, en conjunt, amb 13 mòduls, que estaran ubicats a la nau número 19 de l’antiga i recuperada fàbrica de Cal Trepat.

CEEILleida, un viver que ha creat escola

La Diputació va posar en marxa l’any 2005 el CEEILleida a la ciutat de Lleida amb l’objectiu d’identificar les idees innovadores i dotar-les de mitjans materials i humans per transformar-les en empreses consistents. D’aleshores ençà, el Centre Europeu d’Empreses i Innovació s’ha convertit en un referent territorial, s’ha implantat arreu de les comarques lleidatanes amb el suport dels ajuntaments i ha obtingut l’aval europeu d’iniciatives homòlogues.

El CEEILleida i la seva xarxa territorial de 16 centres ubicats en totes les comarques són una aposta per la gent del territori, les idees i els emprenedors. S’hi ofereix des de les seves instal·lacions un lloc físic, però també un acompanyament als nous empresaris en la creació del seu propi negoci.

Les gairebé 200 empreses que han passat pels diferents centres tenen una mitjana de supervivència del 80%.

Lleida, 1 de març de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat