Tàrrega acull un concert de commemoració dels 50 anys de cantades d’havaneres a Calella de Palafrugell

Cantada_havaneres_SLI

Tàrrega acull un concert de commemoració dels 50 anys de cantades d’havaneres a Calella de Palafrugell

 

En el marc de la celebració de la 50a edició de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell, i en col·laboració amb les quatre diputacions catalanes, s’han organitzat quatre concerts, a cadascuna de les demarcacions en les que actuen diversos grups d’havaneres.

Tàrrega ha estat la població escollida a les comarques de Lleida i rebrà, aquest proper dissabte, 1 d’octubre les actuacions dels grups Port Bo, Arjau, Neus Mar i Boira. Concretament, el Teatre Ateneu de Tàrrega, acollirà, a partir de les 21.00 hores aquesta cantada.

Cal recordar que les cantades han estat programades entre els mesos de setembre i octubre a l’Auditori de Girona, el Palau de la Música de Barcelona, el Teatre Ateneu de Tàrrega i l’Auditori Pau Casals del Vendrell.

A banda de les actuacions de Girona i Barcelona –que ja s’han celebrat durant el mes de setembre- aquest cap de setmana es completa aquesta commemoració dels 50 anys d’havaneres a Calella de Palafrugell, amb l’actuació que es durà a terme el diumenge, 2 d’octubre, a l’Auditori Pau Casals del Vendrell.

Una de les característiques és que a cada cantada hi prendrà part un grup de la demarcació en la qual hi té lloc l’espectacle, a part de grups palafrugellencs.

 

Lleida, 30 de setembre de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat