Tallers d’aliments de proximitat a la Fira de Sant Josep de Mollerussa

ORIaliments_i_territori_8_editora_2_6270_0_1

Mig centenar d’escolars de 4 a 12 anys, els primers en participar a les activitats gastronòmiques a l’estand organitzat per Diputació de Lleida

El President de la Diputació assisteix aquesta tarda a l’acte d’inauguració

Els alumnes del CEIP Arnau Berenguer del Palau d’Anglesola han inaugurat aquest dijous els tallers gastronòmics que la Diputació de Lleida ha organitzat en el marc de la Fira de Sant Josep de Mollerussa a l’estand “Aliments del Territori i tu”.

Un centenar d’escolars de 4 a 12 anys s’ha convertit en cuiners de la mà de les explicacions de “Petit Xef”, que els ha conduït en l’elaboració de dolços amb un ingredient propi de la comarca del Pla d’Urgell, com és la poma.

L’estand “Aliments del territori i tu” de la Diputació de Lleida està ubicat al Pavelló B del Recinte Firal i fa promoció de productes de 300 productors de proximitat de les comarques lleidatanes. Té una part central on s’hi realitzaran una vintena d’activitats al llarg d’aquests dies, les quals, al marge de les propostes infantils, inclouen diferents tasts gratuïts de productes.

El President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, així com diferents diputats de la corporació provincial, assisteixen aquesta tarda a l’acte d’inauguració, a càrrec el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Rural, Josep Maria Pelegrí.

Mollerussa, 20 de març de 2014

Per a més informació: 
Telèfons de contacte: 973.70.41.25
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat