Talarn ressalta “l’orgull de ser de Lleida, de ser rural, de ser de poble” en l’any de recuperació de la ‘normalitat’ postpandèmia

Trobada_Mitjans_05

Trobada_Mitjans_04

Trobada_Mitjans_02

Trobada_Mitjans_03

Trobada_Mitjans_01

El president de la Diputació ho ha dit durant la trobada de Nadal amb els mitjans de comunicació en la qual ha posat l’èxit de la pel·lícula ‘Alcarràs’ com a caixa de ressonància de la ruralitat

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del vicepresident primer, Jordi Latorre, ha presidit aquest dimecres la trobada de Nadal amb els mitjans de comunicació, que s’ha fet a la sala polivalent del Palau de la Diputació.

 

La trobada també ha comptat amb l’assistència dels vicepresidents Estefania Rufach i Ferran Accensi, i les diputades portaveus Mercè Carulla (ERC), Rosa Pujol (JxCat), Elena Ferré (ECP) i Maria Burrel (C’s), així com la diputada Helena Martínez i els diputat Jordi Verdú i Paco Cerdà.

 

Talarn ha recordat, durant la seva intervenció, que “aquest 2022 ha estat l’any de la recuperació d’allò que abans en dèiem normalitat, però que també ha estat l’any de l’esclat de l’orgull de ser de Lleida, de ser rural, de ser de poble. Sense cap mena de dubte, ha estat una pel·lícula, ‘Alcarràs’, la que ens ha visualitzat com mai abans a la resta del món, i aquesta vegada la resta del món és literal! I ens queda la íntima satisfacció d’haver contribuït mínimament a aquest èxit, ja que la Diputació, a través del Patronat de Promoció Econòmica, va fer una aposta decidida pel film de Carla Simón i Arnau Vilaró quan ho necessitaven, quan només era una projecte i aquí vam intuir que era tan atrevit com seriós. Seria un gran regal d’inicis d’any que la Carla  i l’Arnau puguin viatjar a Hollywood el proper mes de gener”.

 

D’altra banda, ha confirmat que ja s’ha signat el contracte “per fer la remodelació del local del carrer Comerç on, properament, els mitjans de comunicació disposareu d’un espai comú que confiem us serà de gran utilitat, el Centre de Premsa que gestionarà el Col·legi de Periodistes de Lleida”.

 

També ha anunciat que “igualment, en les properes setmanes iniciarem una altra remodelació de la primera planta del propi edifici de la Diputació, per tal d’adequar espais i fer més habitable aquest edifici per a totes les persones que hi treballen amb la intenció de prestar un millor servei públic”.

 

Latorre –que ha coincidit amb Talarn en el fet que aquest ha estat el primer any on la pandèmia no ha estat l’element que ha marcat el funcionament dels municipis– ha destacat que l’any que s’acaba, des de la Diputació, s’ha fet un salt qualitatiu i quantitatiu en el suport als municipis i els consells comarcals amb diferents tipus de línies d’ajuts.

 

Lleida, 21 de desembre de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat