Talarn remarca la importància que les quatre diputacions catalanes treballin coordinades

Reunió diputacions i consellera_02

Reunió diputacions i consellera_04

Reunió diputacions i consellera_03

Reunió diputacions i consellera_01

El president de la Diputació ha participat, aquest dimecres, en la primera reunió convocada per la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, amb les presidències de les diputacions sorgides de les eleccions municipals del passat mes de maig

 

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha reiterat el compromís del Govern amb el món local en la primera reunió amb les presidències de les diputacions sorgides de les eleccions municipals del maig passat. La trobada ha servit per aprofundir els espais de col·laboració entre ambdues administracions, un dels objectius principals del Govern.

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha participat aquest dimecres en la reunió que ha presidit la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, a la Sala Tàpies del Palau de la Generalitat, amb les diputacions catalanes, la primera que es fa després de les eleccions municipals del passat mes de maig.

 

A la reunió hi han participat també la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, a més del secretari de Governs Locals i de Relacions amb l’Aran, David Rodríguez, i el director general d’Administració Local, Bernat Valls.

 

Joan Talarn ha reiterat la importància del fet que les quatre diputacions catalanes i el govern del país treballin coordinats beneficia, especialment, els veïns de les poblacions rurals que no disposen de tantes oportunitats com els dels entorns urbans.

 

Lleida, 29 de novembre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat