Talarn reforça l’àrea tècnica de Presidència incorporant l’exdiputada Helena Martínez com a cap del Gabinet

Reunió_01

El ple de demà aprovarà el cartipàs que defineix l’estructura del nou govern de la Diputació de Lleida, que ja ha mantingut la primera reunió de treball

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, reforçarà l’àrea tècnica de Presidència d’acord amb el nou cartipàs que serà aprovat demà en sessió plenària, arran del qual es nomenarà Helena Martínez com a nova cap del Gabinet de la Presidència. Helena Martínez, graduada en Psicologia i que ha estat diputada d’Igualtat i Cooperació Internacional en l’anterior mandat de la Diputació, coordinarà el gabinet tècnic d’assessories de la nova Presidència.

 

Talarn ha destacat d’Helena Martínez “el seu alt coneixement de les dinàmiques internes de la Diputació, el seu compromís amb la governança republicana que ha practicat de manera excel·lent i el seu tarannà dialogant, imprescindible dins d’un govern de coalició”.

 

Els integrants del nou govern de la Diputació de Lleida ja han mantingut una primera reunió de treball per tal de coordinar les seves tasques i la col·laboració entre les àrees. ERC gestionarà el departament de Presidència i dependents, el de Recursos Humans, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, el Patronat de Promoció Econòmica i l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals. El PSC assumeix el departament de Cooperació Municipal i Comarcal, el de Noves Tecnologies i Vies i Obres. Unitat d’Aran es farà càrrec del Patronat de Turisme “Terres de Lleida”, i Ara Pacte Local, de les Escoles Especials i altres serveis socials en coordinació amb l’àrea de Salut, integrada dins de Presidència, així com la presidència de la Comissió Informativa de Turisme, de manera coordinada amb el Patronat de Turisme.

 

El Gabinet de la Presidència serà aprovat demà al ple del cartipàs i està prevista la continuïtat d’altres membres de l’equip tècnic del mandat anterior, com Divina Farreny, directora de Planificació; Cèlia Argilés, coordinadora general; Ignasi Calvo, assessor de Comunicació Institucional; Elisabet Lizaso, alcaldessa de Camarasa, que passarà a ocupar l’assessoria de Relacions amb el Món Local; Mireia Pomar, assessora de Comunicació; Carles Comes, alcalde de Torrelameu i assessor de Patrimoni Corporatiu; i Josep Vidal, alcalde de Llavorsí, com a assessor de Polítiques del Pirineu.

 

A partir del ple de demà, els diferents grups de govern designaran la resta de personal eventual i directiu de la Diputació de Lleida.

 

 

Lleida, 13 de juliol de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat