Talarn recorda que Lleida és puntera en investigació sobre el sector agrari

Agrònoms_01

Agrònoms_04

Agrònoms_03

Agrònoms_02

El president de la Diputació ha participat en els actes de celebració del 50è aniversari de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha participat aquest divendres en l’acte oficial d’inauguració del 50è aniversari de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA), que s’ha fet a la sala d’actes de l’edifici A de l’ETSEA.

 

L’acte ha comptat amb les intervencions del rector de la UdL, Jaume Puy; l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo; el director de l’ETSEA, Jordi Graell; el secretari d’Alimentació de la Generalitat, Carmel Mòdol, i el subdelegat del Govern d’Espanya a Lleida, José Crespín.

 

Joan Talarn ha dit, durant la seva intervenció, que “heu format aquí professionals de reconegut prestigi i, per tant, sou  garantia d’excel·lència de la qual no només es beneficien les persones amb carreres brillants sinó també la marca Lleida, aquesta terra d’oportunitats que ho és perquè és puntera en investigació sobre el sector agrari, i aquí és on més sentit té encara l’Escola”.

 

Ha recordat el compromís de la Diputació “en transformar l’actual sistema econòmic extractiu en favor d’un territori basat en un model d’economia verda, circular i altament digitalitzada, perquè a Lleida volem ser el hub AgroBioTech del sud d’Europa”, i que “cinc dècades de compromís d’aquest centre universitari amb el territori, li donen sentit”.

 

Durant l’acte s’ha fet un reconeixement als exdirectors de l’ETSEA i s’ha projectat el documental ‘Ressenya històrica dels 50 anys de l’ETSEA: 1a etapa (1960-1980).

 

Lleida, 18 de novembre de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat