Talarn recorda que el foment de la pràctica esportiva va més enllà de l’impacte social que té l’esport d’elit

Campionats_Universitaris_02

Campionats_Universitaris_04

Campionats_Universitaris_03

Campionats_Universitaris_01

El president en funcions de la Diputació de Lleida ho ha dit durant l’acte de cloenda dels Campionats de Catalunya Universitaris 2023 que ha tingut lloc a la Sala d’Actes del Rectorat de la UdL

 

El president en funcions de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; el vicerector de Cultura i Extensió Universitària, Joan Busqueta, i la representant territorial de l’Esport a Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran, Lourdes Ravetllat, han participat aquest dimarts en l’acte de cloenda dels Campionats de Catalunya Universitaris 2023 que ha tingut lloc a la Sala d’Actes del Rectorat de la UdL.

 

Joan Talarn ha valorat “molt positivament tot allò que serveixi per fomentar una visió global del nostre territori. De la mateixa manera que aquesta visió global la volem aplicar a d’altres àmbits, com és l’esport, massa vegades reduït el seu impacte social a l’esport d’elit”. En aquest sentit, ha assenyalat l’aposta de la Diputació per l’esport de base, femení i inclusiu, i ha recordat que “fomentar l’esport de base és educar en valors”, que el foment de l’esport femení ajuda a “trencar la concepció patriarcal de la societat”, i que “el foment de l’esport inclusiu és ajudar a mostrar una societat sencera”.

 

Talarn ha finalitzat la seva intervenció mostrant el convenciment que “tots aquests valors els compartiu també els que practiqueu esport universitari, ja que sou la baula necessària per expandir aquests principis molt més enllà dels espais naturals de la pràctica esportiva”.

 

Durant l’acte s’han fet els lliuraments de reconeixements a institucions i entitats i a persones pel seu suport i promoció de l’Esport Català Universitari; als millors esportistes i a les seleccions universitàries.

 

Lleida, 27 de juny de 2023

 

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat