Talarn incideix en la importància de Municipàlia com a espai on poder construir ciutats pensades per al benestar de les persones

Municipàlia_1

Municipàlia_3

Municipàlia_2

El president de la Diputació de Lleida ha participat en la presentació de la Fira Municipàlia-Innocamping 2023 que se celebrarà al recinte de Fira de Lleida entre els dies 17 i 19 d’octubre

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha participat aquest dimecres en la roda de premsa de presentació de la Fira Municipàlia-Innocamping 2023, que se celebrarà al recinte de Fira de Lleida entre els dies 17 i 19 d’octubre.

 

La presentació —que ha tingut lloc a la sala de premsa del Palau de Congressos de La Llotja de Lleida— ha comptat amb les intervencions del president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó, i la directora dels Serveis Territorials d’Administració Local a Lleida, Leticia Corti.

 

Durant la seva intervenció, Joan Talarn ha destacat que “dins del recinte firal aquestes tres dies que dura Municipàlia, segurament podem construir tota una ciutat pensada per al benestar de les persones”.

 

El president de la Diputació ha recordat que la institució provincial “participa en aquesta fira amb dos espais que volen reforçar la idea que som la força dels municipis a través del suport que oferim els ajuntaments i consells comarcals. Per exemple, l’espai de Globalleida acull empreses emprenedores que aspiren a ser proveïdors de serveis del món local, i que una vegada més provenen de les comarques gràcies a la implantació de la Xarxa de Punts Globalleida”. També hi haurà dos punts d’atenció als municipis per assessorament en matèria de subvencions; el Patronat de Promoció Econòmica realitzarà una sessió informativa per a càrrecs electes en l’àmbit de la promoció econòmica i el desenvolupament econòmic local, i es mostrarà, a través de la realitat virtual i ulleres 3D, diferents projectes com ‘Paisatges de Ponent’ o el ‘Camí de Sant Jaume’.

 

Municipàlia-Innocamping 2023 compta amb 351 expositors; 27.000 metres quadrats de superfície expositiva; més de 50 activitats paral·leles, entre jornades tècniques i conferències; així com un increment en el nombre de visitants internacionals: 55 representants (alcaldes, regidors, diputats…) de països llatinoamericans (Argentina, Colòmbia, Xile, Equador, Guatemala, Hondures, Paraguai, Perú, República Dominicana, Uruguai i Veneçuela) seran presents a la Missió Tècnica Internacional.

 

Lleida, 11 d’octubre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat