Talarn inaugura la residència geriàtrica de Castellserà

castellsera1

castellsera2

castellsera3

castellsera4

Compta amb 21 places, funcionarà també com a centre de dia i generarà 15 llocs de treball

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha presidit aquest divendres la inauguració de la residència geriàtrica de Castellserà, acompanyat de l’alcalde de la localitat, Marcel Pujol, i del responsable de l’empresa gestora de la residència, Serveis Lleida Global Grup, Eduard Segarra.

Talarn, que ha fet la descoberta de la placa commemorativa, ha visitat les instal·lacions i ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament.

Durant la seva intervenció, Joan Talarn ha destacat que la inauguració d’espais com aquest “garanteix la dignitat de tracte que devem als qui ho han fet tot per a la nostra generació”, i que “intentem que, com es farà en aquesta residència, vegin que hem treballat pensant en el seu benestar, la seva salut i un concepte de la tercera edat que també ha anat canviant”.

Talarn ha finalitzat recordant que “la gent gran, ara més activa que les d’èpoques anteriors, té necessitats molt més enllà de les que podem qualificar de curatives, i hem de poder facilitar el manteniment de l’accés a la cultura, al gaudi, a l’esport… I tot això es fa pensant un poble en 360 graus, integrant per tant l’oferta geriàtrica dins l’oferta de vida que una població pot oferir a tots els seus vilatans. Sense deixar ningú enrere, i especialment aquells que han dedicat la seva vida als que decidim ara”.

Les obres de construcció de la residència –que comptarà amb 21 places  a més de funcionar com a centre de dia– es van iniciar l’any 2003 i van finalitzar, pel que fa a la seva estructura, l’any 2011. El mes de juliol de 2021 es va fer un concurs per a la gestió del local, i es van complimentar aspectes interiors com el mobiliari, la cuina i altres acabaments.

La residència –que és de titularitat municipal– estarà gestionada per l’empresa Serveis Lleida Global Grup, que ja gestiona la residència de la Fuliola i les dos de Barbens. Es preveu que es generin 15 llocs de treball.

Castellserà, 7 d’octubre de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat