Talarn elogia la capacitat de resiliència de Massalcoreig per fer arrelar projectes de vida

Massalcoreig1

Massalcoreig2

Massalcoreig3

Massalcoreig4

El president de la Diputació de Lleida ha visitat aquest matí el municipi i ha comprovat com la combinació dels diferents plans econòmics de la Diputació els ajuda a fer front a les principals necessitats a cobrir

El president de la Diputació, Joan Talarn, ha visitat aquest matí Massalcoreig, acompanyat del seu alcalde, Josep Maria Vallès, i regidors de l’ajuntament. Durant la visita, el consistori ha posat damunt la taula les principals necessitats d’aquest municipi del Segrià, com són controlar les constants fuites d’aigua i mantenir el consultori mèdic actiu i en estat òptim.

Es dona el cas que el 25 per cent de la població de Massalcoreig té més de 65 anys, però durant els darrers anys el municipi ha experimentat un lleuger augment de la població gràcies al retorn de molts joves que s’hi han instal·lat per formar-hi família. El president Talarn ha elogiat la tasca del consistori, “un ajuntament que genera prou atractiu perquè els joves hi retornin i formin família, això és gràcies a la capacitat de resiliència i al fet de mantenir i fins i tot recuperar serveis bàsics, com és la llar d’infants i la consolidació de l’escola”.

El president ha analitzat, juntament amb els membres del consistori, la combinació dels diferents plans econòmics de la Diputació i com aquests els ajuden a cobrir les necessitats més bàsiques del dia a dia del municipi. En aquest sentit, recorda que “trobades com la d’avui són importants perquè d’aquesta manera podem coordinar millor les inversions fetes amb fons de la Diputació i a la vegada ajudem els alcaldes novells, com és el cas de Massalcoreig, a crear projectes que permetin arrelar projectes de vida al territori”.

Un cop finalitzada la reunió, el president ha visitat les obres del Casal i de la pista poliesportiva. A la visita també hi ha assistit l’alcaldessa de Soses, la diputada Sandra Marco.

Lleida, 14 de novembre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat