Talarn destaca la tasca del voluntariat en l’àmbit de la salut mental

Voluntaris_03

Voluntaris_02

Voluntaris_01

Voluntaris_04

El president de la Diputació ha participat en la inauguració de la 17a Jornada Catalana de Voluntariat i Salut Mental que s’ha celebrat sota el títol ‘Eixamplem les mirades’

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del diputat de Salut Pública, Albert Bajona, ha participat aquest divendres en l’acte d’inauguració de la ‘XVII VolSalut22. Jornada Catalana de Voluntariat i Salut Mental: Eixamplem les mirades’, que ha tingut lloc a l’edifici Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont.

 

L’acte ha comptat amb les intervencions de la directora general d’Acció Cívica i Comunitària, Cesca Domènech; el gerent del Servei Català de la Salut de la Regió Sanitària de Lleida, Josep Pifarré; la coordinadora de Compromís Social, Igualtat i Cooperació a la Universitat de Lleida, Núria Camps, i el coordinador territorial de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Ramon Farré, entre d’altres.

 

Durant la seva intervenció, Joan Talarn ha destacat “la importància del voluntariat en salut, en ser un dels grans valors afegits en el sistema sanitari de Catalunya. Sense vosaltres, l’administració mai arribaria a poder cobrir les necessitats socials en tots els àmbits, que es resumeixen en fer que les persones amb capacitats diverses gaudeixin d’una millor qualitat de vida i no siguin víctimes de cap discriminació”.

 

També ha fet referència a la implicació de la Diputació en l’objectiu compartit de millorar la qualitat de vida, “en redoblar els nostres esforços perquè comprovem que els diners públics que hi esmercem es multipliquen per tres o per quatre en mans de les entitats del tercer sector”.

 

Lleida, 14 d’octubre de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat