Talarn destaca el potencial paisatgístic de les Garrigues a l’hora de promoure el seu atractiu turístic singular i sostenible

Pobla_Cérvoles_02

Omellons_01

Vilosell_02

Vilosell_01

Pobla_Cérvoles_01

El president de la Diputació de Lleida ha visitat aquest divendres els municipis del Vilosell, la Pobla de Cérvoles i els Omellons

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha posat en valor l’aposta dels ajuntaments de les Garrigues per fomentar els seus potencials paisatgístics per promoure el seu atractiu turístic singular i sostenible, durant la visita que ha fet aquest divendres als municipis del Vilosell, la Pobla de Cérvoles i els Omellons.

 

Joan Talarn ha remarcat la importància que aquests municipis impulsin noves propostes culturals, com un festival de cuplets al Vilosell o un de música al carrer a la Pobla de Cérvoles, com a complements al principal atractiu turístic, que s’associa a la potencia de les vinyes i les bodegues de qualitat.

 

Talarn ha iniciat el seu periple al Vilosell, on ha estat rebut pel seu alcalde, Jordi Nogué, i membres de la corporació municipal, amb els quals s’ha reunit abans de fer un breu recorregut pel municipi.

 

Posteriorment, s’ha desplaçat fins a la Pobla de Cérvoles, on ha mantingut una reunió de treball amb el seu alcalde, Ferran Borch, amb qui ha visitat la pista de la Pobla de Cérvoles a Cervià de les Garrigues i les antigues escoles.

 

Ha finalitzat la seva estada a les Garrigues al municipi dels Omellons, on s’ha reunit amb el seu alcalde, Jordi Gaya, i membres del consistori.

 

Lleida, 24 de maig de 2024

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat