Talarn anima Artesa de Lleida a generar oportunitats que permetin fer arrelar projectes de vida al municipi

ArtesadeLleida1

ArtesadeLleida2

ArtesadeLleida3

ArtesadeLleida4

El president ha visitat aquest matí el nou equip de govern, encapçalat per Mariona Rebull, seguint el calendari de visites programades als ajuntaments del territori

Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, ha visitat aquest matí Artesa de Lleida, on s’ha trobat amb l’alcaldessa, Mariona Rebull, i el seu equip de govern, seguint el calendari de visites programades que setmanalment el president fa arreu del territori. Durant la visita, l’alcaldessa li ha traslladat la situació actual en què es troba Artesa de Lleida i les necessitats més immediates del municipi i de la seva ciutadania.

El president li ha explicat tots els serveis i plans econòmics que la Diputació de Lleida ofereix als ajuntaments i com aquests poden ajudar el nou equip de govern a transformar el dia a dia d’Artesa de Lleida. Talarn també ha ofert a Rebull mà estesa de la Diputació de Lleida en totes aquelles qüestions que serveixin al consistori per generar projectes d’arrelament de les persones al municipi. “Des de la Diputació de Lleida treballem i fem costat als municipis en totes aquelles iniciatives que generin oportunitats la finalitat de les quals siguin el benestar de la ciutadania i l’arrelament de les persones al territori”.

Un cop finalitzada la reunió de treball amb l’alcaldessa, regidores i regidor, el president Talarn ha signat el llibre d’honor i posteriorment han visitat l’edifici situat a la Vileta, al centre històric de la vila, que en breu l’ajuntament l’obrirà com a ludoteca per als infants i com a espai polivalent per als més joves d’Artesa de Lleida.

Artesa de Lleida, 11 d’octubre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat